Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu [BOTY] Siedzą na spectators :(:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: bots are spectators, boty siedzą na spectator, cs spectators, pod bot siedza na spectactor, jak przez amx wylaczyc spectator

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1718
Narzędzia wątku

[BOTY] Siedzą na spectators :(

Perzu is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zainstalowałem podboty na dysk D (tam gdzie cs) skopiowałem pliki do cstrike i włączyłem New Game ale boty siedzą na spectators czyli na widzu. Co zrobić żeby z nimi grać?? Chce troche potrenować...

Odp: [BOTY] Siedzą na spectators :(

boo89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Cześć.

Spróbuj wpisać w konsoli: mp_limitteams "0" oraz mp_autoteambalance "0", Powinno pomóc.

Pozdrawiam

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[SHARECASH] Czyli jak się dorobić fortuny siedząc przed komputerem
Witam. Dzisiaj udowodnie wam jak łatwo jest zarabiać w internecie, za posrednictwem strony sharecash Dzisiejsza lekcja wprowadzi was w świat zarabianie pieniędzy w internecie, wykorzystując wolny czas. Co to jest Sharecash? Jest to strona na której wrzucasz swoje pliki. Za każde ściągnięcie i...
Śmietnik
[Steam] Boty
Jak dodac boty do cs steam mam boty ale one sa w condition zero a tam nie lubie grac chodzi mi miejwiecej o takie cos http://i45.tinypic.com/2j0fiab.jpg :)
Problemy z CS 1.6
Boty
Witam Nie wiedziałem za bardzo gdzie napisać ten temat, więc wybrałem off topic. Szukałem, instalowałem już wiele botów ale znalazłem tylko takie co można grać 7vs7 itp. A ja szukaj takich żebym mógł ustawić ja sam 1vs.7 na siedem botów. Bo chciałbym sobie poćwiczyć fast zoom awp ;P jeżeli ktoś...
OffTopic - Counter Strike
Niewidzialni Admini Na Spectators
Poszukuje pluginu tak jak w temacie. Szukałem na forum i nie znalazłem. Jeżeli temat był to sry. Pozdr
Szukam pluginu AMX/AMXX
spectators
Wiecie moze jak wlaczyc speca na serwie
Problemy z HLDS
PODBot'y siedzą na speccie
Siema wszystkim, mam głupi problem. Postanowiłem trochę poćwiczyć na botach, konkretnie PODbotach, ale kiedy je dodaje do gry, bez względu na to, czy dodałem go do ct, czy tt, zawsze siedzi na spektatorze i nie chce stamtąd wyjść. Głupia sprawa....pomoże ktoś?:(
Problemy z CS 1.6
Spectators (obserwatorzy) - plugin
Siemka! Szukałem bardzo długo na forum, lecz nie znalazłem, więc proszę nie pisać "było na forum, szukaj!". A więc grałem na serwerze gdzie: Kiedy ktoś zginie i obserwuje jak gram to w prawym górnym rogu wyświetla się spectators i nicki graczy którzy na mnie patrzą. Nie wiem czy dobrze...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Boty ??!! Tak, botY !!
Jest plugin ktory daje boty na servie ? bo ja z kumplem chcemy do pewnej rzeczy, jak ktos ma taki plugin to bardzo prosze, nieobejdzie sie bez ,,pomogl" ;] Dam na 100%
Szukam pluginu AMX/AMXX
Spectators,voice
Potrzebuję informacji, gdzie mogę zmienić dwie rzeczy. 1.Kiedy nie zyje i siedze w spectatorsach, moge podgladac tylko swoją druzyne, a jesli chcialbym podglądać drużyne przeciwną? 2. Kiedy mowimy do mica, słyszy mnie także tylko mój Team, jednak grałem kiedyś na serwerze gdzie mic, słyszały...
Problem z pluginem AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz