Popularne odwołania do tej strony: bots are spectators, boty siedzą na spectator, cs spectators, pod bot siedza na spectactor, jak przez amx wylaczyc spectator
Zainstalowałem podboty na dysk D (tam gdzie cs) skopiowałem pliki do cstrike i włączyłem New Game ale boty siedzą na spectators czyli na widzu. Co zrobić żeby z nimi grać?? Chce troche potrenować...
Witam.
Dzisiaj udowodnie wam jak łatwo jest zarabiać w internecie, za posrednictwem strony sharecash Dzisiejsza lekcja wprowadzi was w świat zarabianie pieniędzy w internecie, wykorzystując wolny czas.
Co to jest Sharecash? Jest to strona na której wrzucasz swoje pliki. Za każde ściągnięcie i...
Jak dodac boty do cs steam
mam boty ale one sa w condition zero a tam nie lubie grac
chodzi mi miejwiecej o takie cos
http://i45.tinypic.com/2j0fiab.jpg
:)
Witam
Nie wiedziałem za bardzo gdzie napisać ten temat, więc wybrałem off topic.
Szukałem, instalowałem już wiele botów ale znalazłem tylko takie co można grać 7vs7 itp.
A ja szukaj takich żebym mógł ustawić ja sam 1vs.7 na siedem botów. Bo chciałbym sobie poćwiczyć fast zoom awp ;P jeżeli ktoś...
Siema wszystkim, mam głupi problem. Postanowiłem trochę poćwiczyć na botach, konkretnie PODbotach, ale kiedy je dodaje do gry, bez względu na to, czy dodałem go do ct, czy tt, zawsze siedzi na spektatorze i nie chce stamtąd wyjść. Głupia sprawa....pomoże ktoś?:(
Siemka!
Szukałem bardzo długo na forum, lecz nie znalazłem, więc proszę nie pisać "było na forum, szukaj!". A więc grałem na serwerze gdzie:
Kiedy ktoś zginie i obserwuje jak gram to w prawym górnym rogu wyświetla się spectators i nicki graczy którzy na mnie patrzą. Nie wiem czy dobrze...
Jest plugin ktory daje boty na servie ? bo ja z kumplem chcemy do pewnej rzeczy, jak ktos ma taki plugin to bardzo prosze, nieobejdzie sie bez ,,pomogl" ;] Dam na 100%
Potrzebuję informacji, gdzie mogę zmienić dwie rzeczy.
1.Kiedy nie zyje i siedze w spectatorsach, moge podgladac tylko swoją druzyne, a jesli chcialbym podglądać drużyne przeciwną?
2. Kiedy mowimy do mica, słyszy mnie także tylko mój Team, jednak grałem kiedyś na serwerze gdzie mic, słyszały...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u