Witam all. Mam problem dotyczący botów w cs 1.6 steam. Dzisiaj sciagnolem sobie Zboty do steama, poniewaz chce potrenowac na botach. Wszystko ladnie wgralem do C:\Program Files\Steam\steamapps\nazwa_konta\counter-strike. Wybieram z New-Game mape inferno i dodaje po przez menu na H bota. Bot sie uczy gdy analizyning sie skonczyl to jeszcze raz zaladowalo mi sie inferno i dalej byl analizing i dalej mi sie cielo, dalej bot sie uczyl;/ Wczesniej takiego problemu nie mialem. Prosze o pomoc !
Witam.
Nie umiem zainstalować botów. Próbowałem z PodBotami z Zbotami i nie działało. Albo nic się nie działo, albo new game nie działał i zacinało mi CSa i musiałem zamykać CSa. Poradnik z tej strony też nie działa u mnie. Na stronie hlds.pl (czy coś w tym stylu) też jest poradnik o podbotach,...
Witam. Ostatnio szukalem boty do cs. Znalazlem Zbot'a i go zainstalowalem. Zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja i chcac wejsc na ten moj "Serwer" nie laduje mi sie do konca tylko wchodzi do okna glownego. I tak za kazdym razem. Osmiele sie dodac ze przed zainstalowaniem Zbota wszystko bylo...
Witam, nie mogę uruchomić botów, włączam mape i jestem sam. Reinstalowełem kilka razy cs nic to nie dało. Oto screen http://www.occur.pl/images/0245c46c/61fc773e/53da35dee2.jpg pod spodem powinno być jeszcze menu, co zrobić? Z góry dzięki za pomoc :dance2:
Witam mam problem gry ogólnie z botami zrobiło mi sie tak gdy wgrałem w pliki :
p_ak47.mdl , w_ak47.mdl
czy mógł by mi je ktoś udostępnić a najlepiej te pliki z XTCS'a
Otóż podczas dodawania bota w CS 1.6 NS mapka analizuje sie, włącza sie od nowa wiec dodaje bota i wtedy bot sie usuwa po sekundzie i tak ciagle dodaje a on sie usuwa :/
A gdy włączam boty na Steamie to mapka sie analizuje, włącza sie dodaje bota i znów analizuje sie, restartuje i znów dodaje...
Chce zainstalowac boty na serwerze jednak gdy postepuje wg instrukcji:
Na serwerze HLDS na swoim kompie wszystko dziala, lecz gdy chce zainstalowac boty na serwerze wykupionym nie dziala,
Wiem ze sa na forum poradniki, tematy, posty na temat botow (podbotow, zbotow). Kozystalem z nich...
Mam problem, pobrałem boty, wkleiłem je do katalogu. Kiedy gram new game, sam z botami wszystko jest ok. Boty sie pojawiają kiedy je włączam, natomiast na serwerze hlds po wciśnięciu h mam menu ale boty się nie pojawiają kiedy je wybiorę.
Ktoś wie co jest grane.
Proszę o pomoc. Jestem...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u