(zastosowalem sie do tego http://www.wiaderko.com/hlds/jak-pos...-steam/art/397) Mam wewnętrzne zmienne ip, robie wszysktko tak jak autor artykułu opisał,zalogowalem sie na stronce, instaluje ten program no-ip wszystko jest dobrze ustawione jak klikam na program jest ok. Gdy chce stworzyc serwer, klikam na tą ikonke dedicated server ustawiam nazwe udp port czyli 27015 i wszystkie inne rzeczy i odpalam serwa. Jak chce sie polanczyc w csie w konsoli wpisuje tak jak tam w arcie bylo napisane czyli u mnie powinienem wpisac connect nowaczekskp.no-ip.pl:27015, jak to wpisze to niemoge sie połączyc przez ten adres do serwa??/ niewiem czego, a z drugiej strony jak wpisze moje ip czyli np 192.168.0.43:27015 to wchodze na serwer ale zato ktos inny niemoze do mnie wejsc poprzez ten adres?? kompletnie niewiem co robic! mam nadzieje ze znadjdzie sie ktos kto mi pomoze i bede mógł wkoncu zalozyc swój serwer cs :) pzdr
P.S. Niewiem moze cos źle robie albo ten poradnik z wczesniej podanej stronki jest jakis niekompletny ale zawiera jakis bląd?! jezeli by tak bylo prosilbym aby ktos mi napisal jak to dokladnie zrobic krok po kroku! Z GÓRY DZIEKUJE ZA POMOC !