Czy da sie zrobic tak, aby celownik sie niepowiekszal podczas strzelania i biegania???
|
|
Czy da sie zrobic tak, aby celownik sie niepowiekszal podczas strzelania i biegania???
Da się na pewno:DTylko problem w tym że teraz za nic sobie nie mogę przypomnieć ale chyba coś się wpisuje w konsoli.
cl_dynamicroshair 0 daje ze podczas bieganai kucania itp :) nie zmniejsza sie ani nie zwieksza :) a przy strzelaniu nigdy nie widzialem zeby byl celownik jednakowy :)) albo nie znam komendy albo nie ma takiej
Mi ten celownik dynamiczny nie przeszakdza przyzwyczaiłem się chyba :D
Nawet pomaga w pewnym stopniu ;]
jak kto woli :) ja osobiscie mam ustawiony na 0 :) bo przy celowniku large troche za bardzo mi sie zwiekszal .. tym bardziej ze mam rozdzielczosc 640:480
można strzlac i celownik sie nie rusza mialem kiedys na to comende!!!
LoL, ogarnijcie sie troche ! patrzalek już mu napisal komende a wy co jakiego spamujecie ? Zaraz warny polecą !
scorpion94 w szkole nie nauczyli czytac ?
a ja wam radze grać na celowniku auto-size hs lecą:) przyzwyczaiłem się i mi się lepiej gra:) a nie wystarczy Google tam znajdziecie komenddy:)
Ja gdy wchodze w options nie mam takiej opcji jak np. small croshair albo auto size croshair. Powieccie czego!!
Rozmiar
-duzy "cl_crosshair_size large"
-sredni "cl_crosshair_size medium"
-maly "cl_crosshair_size small"
-extra maly "cl_crosshair_size small;cl_dynamiccrosshair 0"
Dynamiczny "cl_dynamiccrosshair 1"
Kolor
-zielony "adjust_crosshair 5"
-czerwony "adjust_crosshair 1"
-niebieski "adjust_crosshair 2"
-zolty "adjust_crosshair 3"
-turkusowy "adjust_crosshair 4"
-czarny "cl_crosshair_translucent 0;adjust_crosshair 0"
-bialy "adjust_crosshair 255+255+255"
-przezroczysty "cl_crosshair_translucent 1"
Na twoim miejscu bym usunął celownik i markerem namalował kropkę na środku ekranu. :)
moze ktos jednak pamieta komende zeby celownik sie nei zmienial podczas strzelania. na serwerach jak gram to maja tak poustawiane i celownik jest caly czas taki sam
nie da sie
on musi sie powiekszac poniewaz jest to odrzut
zeby gra byla bardziej realistyczna
sa haxy i skrypty na NO RECOIL
teraz z innej beczki cos zaczalem grzebac w configaCH i sie zjebalo cos. moze mi ktos powiedziec jak to naprawic? ImageShack - Hosting :: celownikdn3.jpg
a co to jest ?
co to za cs ? bo wiem ze w cs1.6 nie moze byc cos takiego w source mozna sobie ustawic cos takiego
a to nie sa haxy ?
Hahahhahahahaah !!!!!!!!!! Ale masz fajny Celownik :D usun config :) i wejdz do Gry :P
usunac caly plik config czy userconfig?? i bezie dzilaac?
edit: source
@killbwoy
A spróbuj wpisaćKod:cl_crosshair_size "auto"

SLU naprawde jestes prostym czlowiekiem.Na twoim miejscu bym usunął celownik i markerem namalował kropkę na środku ekranu. :)
usun config i userconfig
i wejdz na jakis serv zrobi ci sie nowy cfg i powinno hulac
| « Nie można się połączyć z serwerem. | Problem z celownikiem, kule lecą nad... » |