Witam, czy da sie tak zrobic, żeby wylonczyc dzwiek strzalow w broniach, ale tylko w broniach.
Za pomoc postawie gibonka:)
|
|
Witam, czy da sie tak zrobic, żeby wylonczyc dzwiek strzalow w broniach, ale tylko w broniach.
Za pomoc postawie gibonka:)
1. Ściągasz GCF Scape'a.
2. Otwierasz counter-strike.gcf, który znajduje się w folderze steamapps.
3.Wchodzisz w cstrike/sound/weapons.
4. Masz tu pliki, które przechowują dźwięki z gry.
5. Jeżeli chcesz wyłączyć dźwięk jakieś broni to po prostu wypakowujesz odpowiedni plik metodą drag&drop i wyciszasz go lub tworzysz nowy o takiej samej nazwie, który nie będzie zawierać żadnego dźwięku możesz go nagrać za pomocą 'rejestratora dźwięku' w win.
6. Tak stworzony plik wrzucasz do cstrike/sound/weapons.
edit :
Sorry, może zbyt jasno nie napisałem.
Plik który chcesz podmienić przeciagasz np na pulpit i juz masz wypakowane.
Jenak nie musisz tego robić, wystarczy ze znasz nazwę a plik .wav tworzysz za pomocą 'rejestratora dźwięku'. Plik tak stworzony wrzucasz do katalogu steam'a NIE DO GCF'a. Ścieżka taka sama cstrike/sound/weapons/.
Ok, dzieki a zrobisz mi te dzwieki?? PROSZE!!! bo dokladnie nie wiem jak to zrobic
nie zajmuje się takimi rzeczamiKod html:Ok, dzieki a zrobisz mi te dzwieki?? PROSZE!!! bo dokladnie nie wiem jak to zrobic![]()
Nie rozumiem punktu 5 mozesz jasniej?
A nie lepiej wejść w cstrike/sound/weapons/ i pousuwać wszystkie dźwięki dla danej broni? Tylko przedtem oczywiście zrobić kopie zapasową.
| « Wyłączenie tekstur! | Prosze o pomoc !! DC » |