Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Prosze o pomoc !! DC:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1100
Narzędzia wątku

Prosze o pomoc !! DC

R4v3Ns is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo ja mam taki problem postawnowilem pokoksac w cs 1.6 pobralem wszystko zrobilem ok zainstalowalem patch v29 masterservers. Niby wszystko ok wbijam na serva wszystko widze ale... jak mam zaczac grac jak sie zaczyna runda to odrazu mi DC daje zadnego info i wywala mnie do menu wie ktos moze co trzeba w tej sytuacji zrobic prosze o szybka odp

Odp: Prosze o pomoc !! DC

enzie-bot is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Zainstaluj patcha v23

R4v3Ns is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ok sproboje zobaczymy dam odp jak zainstaluje bo troche sie ebdzie scaigac

redox is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

i najlepiej graj na serwerach polskich bo tez nieraz mialem ze mnie wyrzucalo

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Prosze o POMOC
Witam, czy jest jakis chętny który zrobil by dla mnie strone internetową o tematyce counter-strike, zajoł się szablonem, jakaś grafika itd. Obecnie mam hosting na UGU.PL oraz domene.com.pl Ile by takie cos kosztowało, i czy są jacys chętni ? GG 5184773
Prośby i oferty od/dla webmasterów
CZe prosze o pomoc
Cze.... Ta.... To znow .... Jaaa..... Zapytam sie was czy zrobilibyscie mi dobry confing ?? tylko taki na prawde dobry..
Pytania z odpowiedzią
Prosze o pomoc
Mam pytanie jak mozna przestać ignorowac gracza na steam tzn. Ktos wyslal do kogoś zapro a tamten klikna ignoruj ? Jak to odkrecić?
Pytania z odpowiedzią
Prosze o pomoc.
W csa gram około roku , jak na ten zcas myśle ze daje sobie rade , ostatnio dolaczylem do klanu , gramy mixy i cw , i troche trenujemy jak kzady ogarniety klan . moje pytanie brzmi gdzie mam grac oprocz tych mixow , bo praktycznie od godziney 15 do 20 nie mam gdzie grac , slyszalem ze na ffa nie...
Pytania z odpowiedzią
Prosze o pomoc
Witam Mam mały problem z zainstalowaniem sterowników do mojej karty dźwiękowej. Dźwięk mi działał ale musiałem zrobić Formata i od tej pory po zainstalowaniu nowego windowsa nie mam dźwięku. Dużo goglowałem ale niestety nic nie pomogło. Prosze was o pomoc, aby ktoś znalazł odpowiednie sterowniki...
Sterowniki
Prosze o Pomoc
witam wszystkich ! zrobilem server hlds i mam pytanie mialem zainstalowanego amxmodx i tylko jeden plugin po podlaczeniu do servera komendy do pluginu nie dzialaly czy to moze byc spowodowane ze niektore komendy sa tylko dla adminow a ja nie mialem skonfigurowanego pliku "users.ini" bardzo...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Proszę o pomoc z AMX!
L 09/27/2008 - 19:04:05: Login: ":Incredible Fragz: Bombik<24><VALVE_ID_LAN><>" kicked due to invalid password (account ":Incredible Fragz: Bombik") (address "78.88.229.118") Dropped :Incredible Fragz: Bombik from server Reason: Kicked :"You have no entry to the server..." ^ | Takie coś...
Amx Mod X
Prosze o Pomoc
A wiec tak mam serva z AMXMOD i normalnie chula lecz gdy zmienie na Adminie lub w Dedicate Server mape zmienia sie ona lecz w grze pisze Server Shutdowning i po 1 minucie sie wlancza niewiem co jest grane na serverze u kumpla normalnie jak ktos gra mapa sie zmienia w pare sekund z gory dziekuje...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
prosze o pomoc...
witam.. mam taki problem.. i nie moge do tego dojsc sam... podczas gry wcisnolem klawisz "-" juz dwukrotnie.. ;/ i caly ekran mi sie ze tak powiem zmniejsza... jak moge go powiekszyc do stanu poprzedniego ? bardzo licze na odpowiedz...
Problemy z CS 1.6
Pomoc... normalnie ja proszę o pomoc! :D
Witam, jak w temacie, w miarę możliwości niech się odezwą do mnie na pw osoby posiadające serwery w: gamepad shooters liga-cs coregame freefrag hitme (choć to liga cs ^^) netgames whiterabbit
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz