Elo ja mam taki problem postawnowilem pokoksac w cs 1.6 pobralem wszystko zrobilem ok zainstalowalem patch v29 masterservers. Niby wszystko ok wbijam na serva wszystko widze ale... jak mam zaczac grac jak sie zaczyna runda to odrazu mi DC daje zadnego info i wywala mnie do menu wie ktos moze co trzeba w tej sytuacji zrobic prosze o szybka odp
Witam, czy jest jakis chętny który zrobil by dla mnie strone internetową o tematyce counter-strike, zajoł się szablonem, jakaś grafika itd. Obecnie mam hosting na UGU.PL oraz domene.com.pl
Ile by takie cos kosztowało, i czy są jacys chętni ? GG 5184773
W csa gram około roku , jak na ten zcas myśle ze daje sobie rade , ostatnio dolaczylem do klanu , gramy mixy i cw , i troche trenujemy jak kzady ogarniety klan . moje pytanie brzmi gdzie mam grac oprocz tych mixow , bo praktycznie od godziney 15 do 20 nie mam gdzie grac , slyszalem ze na ffa nie...
Witam
Mam mały problem z zainstalowaniem sterowników do mojej karty dźwiękowej. Dźwięk mi działał ale musiałem zrobić Formata i od tej pory po zainstalowaniu nowego windowsa nie mam dźwięku. Dużo goglowałem ale niestety nic nie pomogło. Prosze was o pomoc, aby ktoś znalazł odpowiednie sterowniki...
witam wszystkich !
zrobilem server hlds i mam pytanie mialem
zainstalowanego amxmodx i tylko jeden plugin
po podlaczeniu do servera komendy do pluginu nie dzialaly
czy to moze byc spowodowane ze niektore komendy sa tylko
dla adminow a ja nie mialem skonfigurowanego pliku "users.ini"
bardzo...
L 09/27/2008 - 19:04:05: Login: ":Incredible Fragz: Bombik<24><VALVE_ID_LAN><>" kicked due to invalid password (account ":Incredible Fragz: Bombik") (address "78.88.229.118")
Dropped :Incredible Fragz: Bombik from server
Reason: Kicked :"You have no entry to the server..."
^
|
Takie coś...
A wiec tak mam serva z AMXMOD i normalnie chula lecz gdy zmienie na Adminie lub w Dedicate Server mape zmienia sie ona lecz w grze pisze Server Shutdowning i po 1 minucie sie wlancza niewiem co jest grane na serverze u kumpla normalnie jak ktos gra mapa sie zmienia w pare sekund z gory dziekuje...
witam.. mam taki problem.. i nie moge do tego dojsc sam... podczas gry wcisnolem klawisz "-" juz dwukrotnie.. ;/ i caly ekran mi sie ze tak powiem zmniejsza... jak moge go powiekszyc do stanu poprzedniego ? bardzo licze na odpowiedz...
Witam, jak w temacie, w miarę możliwości niech się odezwą do mnie na pw osoby posiadające serwery w:
gamepad
shooters
liga-cs
coregame
freefrag
hitme (choć to liga cs ^^)
netgames
whiterabbit
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u