Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Mycha sie tnie:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 822
Narzędzia wątku

Mycha sie tnie

imer94 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemano mam problem na non steam mycha mi sie nie tnie a na steam jak wchodze na obojetnie jaki serwer to mi sie tnie nie wiem dlaczego plz o pomoc!!

Odp: Mycha sie tnie

AluCarD is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

jest juz dokladnie taki sam temat na forum, poszukaj

szafir950 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

przeinstaluj steama :D

kłaku is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Priorytet ustaw na niski

Jeśli tobie pomogłem i chcesz się zrewanżować to KLIKNIJ !!

pkN[o!] is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

ludzie nauczcie się szukać google.pl nie boli !

sL4P is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

reinstal cs steamowego

@up
noob czy twoje wypowiedzi ograniczaja sie do tego "uzywajcie google , uzyj opcji szukaj " ?
jesli tak chcesz wzracac na to uwage ustaw sobie to w sygnie

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Która mycha lepsza ?
Witam , kupuję myszkę i nie wiem którą ..A4TECH XGAME LASER OSCAR X747 BLUE FIRE + X7-200MP (1389050565) - Aukcje internetowe Allegro lub A4TECH XGAME OPTO OSCAR X710 EXTRA FIRE + X7-200MP (1389050551) - Aukcje internetowe Allegro .
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
[Steam] MYCHA - na szybko
Witam Mam trochę zaoszczędzonej kasy i chcę kupić mysz+podkładkę. Wiem że było już dużo tematów dlatego chcę uprościć odpowiedź do : "1-dlaczego lub 2-dlaczego" 1. Roccat Kone v.2 (lub Roccat Kone ) Mysz podobno ma zły scroll ma ją ktoś kto to potwierdzi?? I nie nadaje sie dla graczy......
Problemy z CS 1.6
[banner] mycha
http://img413.imageshack.us/img413/1834/myszyy.png
Prace graficzne do oceny
[avatar] Mycha
Typ Pracy: Avatar Wymiary: do steam wiec chyba 184px na 184 px Napis:Mycha Dodatkowy Napis: Kolorystyka: bialo czarno czerwona Tematyka:Mysz Nagroda:Gibon Coś od siebie: potzrebuje jakis fajny zabawny awatar do steam
Prośby o wykonanie grafiki
[header] Mycha
typ: Nie wiem jak to sie nazywa :D takie pod posty na forum wymiary : 600x100 napis Mycha dodatkowy napis 1 lives 5 frags (po lewej stronie) coś od siebie: po prawej stronie jakas myszka ;] kolorystyka - zielony nagroda - 1 gibon + 10 ZŁ DOŁADOWANIE DO KAŻDEJ SIECI
[avatar] Mycha
typ: Avatar wymiary: 184x184 kolorystyka: biały , czerwony , czarny tematyka: Myszy :D napis: Mycha brak dodatkowego napisu Cos od siebie: Jakas tam myszka w tle , taka animowana , Ma być takie śmieszne ;p
New Mycha i podkładka?
Witam.! Jestem na zakupie nowej myszki. Mam tylko problem z wybraniem nowej prosiłbym Was o pomoc. W szczególności myszka jest mi potrzebna do gry w cs'a ;) Fundusze: 100zł Rozdzielczość na jakiej gram w cs'a: 1024x768 P.S przydała by mi się także nowa podkładka więc przy okazji proszę...
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
[Steam & Non Steam] Mycha , problem
Szukałem juz podobnych tematow na google ale nic takiego nie ma wiec pisze tu a mianowicie , kupilem ostatnio Logitecha SL1 ,niby ladnie dziala , nie ma opoznienia ale PRZYCISKI sa strasznie czule tzn. jak raz nacisne i puszcze od razu to zamiast 1 naboj wystrzelic to wystrzela 2 . I przy takim...
Problemy z CS 1.6
Jaka mycha leworęczna...?
Witam!Jaką byście polecieli myszkę na lewą rękę? W zasadzie jestem prawo, ale jakoś tak lewą gram :P .Myślałem o jakimś Logitechu czy Razerze. Co powiecie o Logitechu mx518? Może lepiej jakiś RAzer? Czy może zacząć grać prawą ręką?? Chyba to jakiś wielki problem by nie był..Co powiecie? Prosze o...
Archiwum forum Hardware
Mycha tnie:/
Siemka od paru dni mam Steam i tnie mi myszka w innych grach jest ok a w cs tnie.Na ns nic sie nie cieło chodziła perfekcyjnie.Kolega dzisiaj przyniósł myszkę ale było to samo.All programy mam powyłaczane chodzi tylko Steam.Skanowałem kompa anty virem i easy clanerem.Na dyskach jest dużo wolnego...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz