Popularne odwołania do tej strony: how to make cs 1.6 cfg, jak zrobic cfg, jak zrobic wlasne cfg, jak zrobic wlasny cfg, internet w cs 1.6 cfg opis, jak zrobic wlasny config, jak zrobic cfg do cs 1.6, jak zrobić cfg, jak zrobic wlasny cfg do cs, jak zrobic swoj wlasny config, jak stworzyc config, jak stworzyc config cs, jak stworzyć config, jak zrobic plik cfg, jak zrobić własne cfg, cfg jak zrobic, jak zrobić własny config, jak stworzyć plik cfg, jak zrobić swój cfg, how to create cfg for cs, jak stworzyc cfg do cs, jak zrobic swoj config cs, jak zrobić własny cfg, jak zrobic config w cs, jak utworzyc plik cfg
Da sie tak zrobic , ze klikasz dowolny przycisk dajmy na to ,ze np "x" i w konsoli wpisuje ci sie fpf max 21 i jak kolejny raz klikniesz to wracado normy i sie wisuje fps max 101 ,ale zeby to wpisywanie odbywalo sie bez otwierania konsoli
Witam! Jak Zrobić żeby kupywało mi wszystkie granaty na klawisz numeryczny 0
Pamiętam że w jakimś csie tak miałem. Próbowałem robic w konsoli tako
bind "slot3" "hegren; sgren; flash; flash"
i pisze "slot3" isn't a valid key i na inne tez prubowalem i nic!
Czesc. Mam takie pytanie. Mam Neostradę TP tylko nie wiem jak zrobić zeby po włączeniu komputera od razu samo sie łączylo z siecią, do tej pory musiałem wpisywać hasła ale juz mnie to wkurza troche... Za kazda sensowną odpowiedz Stawiam Gibony:ganja:
Siemaneczko.
Mam problem. Gram w cs'a prawie rok ale nigdy nie miałem przyjemności zrobienia swoich bindów lub całego cfg. W tym problem że nie umiem:/. Jeśli ktoś mógł by być taki miły i by mi napisał co zrobić? jak zrobić? gdzie zrobić? itp:)
Z góry thx:)
Pozdro;]
Więc mam problem nie mam pojęcia jak zrobić coś takiego nie raz kiedy grałem sparing 3rr robiły się automatycznie po czym na dole ekranu pokazywały się napisy "LIVE" wiem że chodzi o coś z bindami ale nie znalazłem nigdzie poradnika jak to zrobić dlatego proszę was żebyście mi to opisali krok po...