Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu CS 1.6 Nie odpowiada podczas włączania.:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: problem serwer nie odpowiada cs 1.6, wersje atioglxx.dll, atioglxx.dll problem cs, włączam komputer i ip w hlds sie zmienia, atioglxx.dll

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2629
Narzędzia wątku

CS 1.6 Nie odpowiada podczas włączania.

squach is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Być może było kilka tematów, ale są one napisane w taki sposób, że nikt nie będzie się fatygował zajrzeć w nie.

Mój problem polega na tym, że kiedy próbuję włączyć CS1.6 nic się nie dzieje. Konkretnie, klikam na ikonkę, w procesach pokaże się dosłownie na sekundę proces CSa i nic się dalej nie dzieje. Nie wiem jak to konkretniej sprecyzować, iż nie da się tego opisać, może podam konfigurację mojego piecyka włącznie z oprogramowaniem.

Cytat:
Jeżeli to pomagającemu będzie potrzebne to:
Athlon 64bit 2800+ {1800Mhz}
1GB Ram
ATI Radeon 9550

System Windows XP SP3, dodam tutaj małą wzmiankę, że to samo miałem kiedy pracowałem na Win XP SP2, SP3 zainstalowałem w postaci aktualizacji.

Cóż więcej dodać, próbowałem kombinację ze sterownikami, niestety na nic.
Obecnie posiadam stery w wersji 8-12_xp32_dd_72271

Dodawałem również pliczek atioglxx.dll z tych zmodowanych sterowników przez team ATI, również lipa.

W razie potrzeby szerszej gamy informacji, proszę napisać, chętnie dodam więcej jeśli zajdzie taka potrzeba.

PS. format nie wchodzi w rachubę.

EDYCJA:
przypomniałem sobie, że kiedyś instalowałem scrackowaną wersję steama... być może przez nią tak się stało?

Ostatnio edytowane przez squach ; 13-03-2009 o 22:19.

Odp: CS 1.6 Nie odpowiada podczas włączania.

dagi12 is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Cytat:
Napisał squach
Cóż więcej dodać, próbowałem kombinację ze sterownikami, niestety na nic.
Obecnie posiadam stery w wersji 8-12_xp32_dd_72271

Czemu wnioskujesz, że to wina karty graficznej.

Heh bardzo profesjonalne podejście do problemu aż chce się pomagać.

Sprawdź ten temat --> http://www.forum.wiaderko.com/instal...tml#post327178
i 3. punkt tegoż topicu, bardzo możliwe, że masz wirusa. No i upewnij się jeszcze czy zainstalowałeś CS'a dobrze (punkt 1.) z dobrego źródła.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
problem podczas włączania SYNERGY
nie do końca wiem w którym dziale to postować (prosze o nie przenoszenie tematu nie banowanie mnie itp.) mam problem kiedy włączam SYNERGY (taki dodatek do HL2) SYNERGY WYMAGA STEAMA (KTOREGO MAM) wszystko mam zainstalowane i kiedy włączam wyskakuje mi "SYNERGY requires a registered copy of...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] CS 1.6 nie odpowiada
Witam, jetem tu nowy, nie znam się zbytnio na tym forum;] szukałem już podobnego problemu i nigdzie nie znalazłem rozwiązania.Zrobiłem sobie formata, zainstalowałem Windows 7. Po zainstalowaniu steam'a przez pierwszy miesiąc chodził bez zarzutu, jednak teraz gdy próbuje wejść na serwer to przy 3...
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Serwer nie odpowiada
Witam Od kilku miesięcy mam problem z wejściem na niektóre serwery, pisze mi wtedy ,,Serwer nie odpowiada''. Dzieje się tak na steami i non steamie. Robiłem format, odblokowałem porty w routerze i nie pomogło. Co mógłbym zrobić w tej sytuacji ? Dodam, że kolega który mieszka ok. 500 km ode...
Problemy z CS 1.6
Komputer restartuje się podczas włączania się systemu
Witam !!! Włączam komputer jest wszystko OK, ale kiedy windows zaczyna się ładować nagle wyskakuje niebieskie tło stoi nie całą sekundę i komputer się restartuje. Co zrobić???
Windows XP
Błąd podczas włączania
Oto problem mam CS'a 1,6 not steam v32 Win Xp profesional seven edition zainstalowany patch v 32 Otóż gdy włączam CS'a gra włącza sie do tła gdzie widnieje loading a następnie gra sie wyłącza bez wyskakujących błędów.
Problemy z CS 1.6
Serwer nie odpowiada.
Witam, mam oto taki problem ponież stworzyłem własny serwer STEAM, wszystko ładnie skonfigurowałem lecz po skopiowaniu IP i wklejeniu jego do ulubionych i próbie połączenia się z nim wyświetliło mi się SERWER nie ODPOWIADA. Czytałem inne tematy ale nie znalazłem odpowiedzie na moje pytanie....
Problemy z HLDS
HLDS-Serwer nie odpowiada
Witam.Na początku zaznaczę,że mam steama.Więc tak.Kiedyś stawiałem serwer HLDS na non-steam,wszystko było ok.Ostatnio skusiłem się na zakup steama.Włączyłem dedicated server,pięknie się włącza.Wchodzę w grę,dodaję swój serwer do ulubionych,wchodzę i pokazuje się,że serwer nie odpowiada. Kumple...
Problemy z HLDS
Serwer nie odpowiada
Witam zamówiłem serwer na Gamepad.pl "counter strike 1.6 protocol 48" chciałbym zmienić serwer na non steam wiec zamienilem binary i ustawilem lan i secure gdy wszystko skonczyłem serwer jest nieaktywny :( pomóżcie jak szybko potraficie bo dlugo sie z tym męcze
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Błąd podczas podłancznia do serka lub włączania dema
Często jak uruchamiam gre mam taki bład To jest jak sie już mam podłączyć do serka lub wlaczyć demo Co to znaczy i jak temu zaradzić DX i stery mam nowe sprzet spelnia wymogi( 3200+ athlon, radeon x1950 ,3gb ram( Oczywiście steam
Błąd podaczas włączania css
Witam mam zainstalowane css i patcha v17 ale podczas włączania pokazuje mi się błąd: "Nie zanaleziono punktu wejścia procedury Plat_VerifyHardwereKeyPrompt w bibliotece tier0.dll" wczesniej miałem inny błąd o podobnej treści ale inny plik: vstdlib.dll ale zastąpiłem go plikiem z oryginała cs:cz...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz