SiemQ
Mam problem z cs'em. Kiedy wbijam na serva po 5 min gry wyskakuje blad Warning Connection Problem. Dzieje na sie na kazdy servie. Niewiem o co chodzi dlatego prosze o pomoc
z gory thx
MeSSi![]()
|
|
SiemQ
Mam problem z cs'em. Kiedy wbijam na serva po 5 min gry wyskakuje blad Warning Connection Problem. Dzieje na sie na kazdy servie. Niewiem o co chodzi dlatego prosze o pomoc
z gory thx
MeSSi![]()
masz viste ... jesli tak ... to mozesz pomazyc o grze cs ... poniewaz cs niejest przystosowany do windows`a vista ze wzgledow na dziury lub braki w systemie gra cie wywala i pokazuje problemy z polonczeniem .... jesli ci sie zdazylo to 1 raz to radze poszukac patch-a do vist`y a napewno rozwiażęsz swoj problem
Dzieki wielkie za pomoc bd szukal tego patcha. :smile:
lol.. ja mam viste i gram bez problemow !! od jakiegos roku czasu ;)![]()
@up
w archeologa sie bawisz?
Po 1:
Na chłopski rozum oznacza to że masz problem z połączeniem z netem, sprawdź ocb z netem.Warning Connection Problem
Po 2.
Chodzi o patcha do visty ?
To jest chyba ten Pobierz Windows Live 2008 1.0 - ściągnij ostatnią wersję z Programy IDG.pl i nie mówie na 100% że będzie działac ale to własnie Windows Live łata te dziury w viście i pewnie pomoże, sprawdź ;)
A może ruszasz kablami i odłączasz sobie neta.. A jak nie to odinstaluj neta i install.. A co do patch'a visty bluSka Ci podał ;)
Ale windows live to tylko pakiet programów? co to ma do patchowania visty?
ja temat z przed 2 lat a ci pisza glupoty
| « Więcej hp, da się ? | skrypt celownik » |