Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic duzo siec, jak postawic serwer cs 1.6, jak zrobic serwer cs 1.6, jak zrobić serwer na cs, jak zrobic serwer cs 1.6 diablo mod, jak zrobić serwer w cs, jak posatwić serwer do cs, jak zrobic serwer steam i non steam, zrub serwer wcs, jak zalozyc serwer do cs hamachi, jak postawic server na csa, jak zrobic serwa w cs 1.6, jak postawic serwer cs hamachi, serwery do cs 1.6 1 na 1, jak zrobic serwer do cs przez hamachi, serwer w cs przez hamachi, jak zalozyc serwer cs hamachi, jak postawić serwer non steam, ip serwerów do cs 1-6, jak sie robi serwer cs, jak sie robi serwer diablo do cs, zrób serwer, cs 1.6 non steam jak postawić lan przez hamachi, jak zrobić serwer w cs 16, jak zrobić server na cs
eh...
zakładasz sobie konto hamachi ...
dajesz bodajrze nowa siec , zakładasz siec , podajesz koledze ktory ma tez chamachi nazwe i hasło , właczasz csa , dajesz new game , stawiasz serwa , on włacza cs daje find serwer zakładka lan znajduje Twojego serwa podłacza sie gracie...
Witam mogę zaoferować 2 tanie serwery w C-S 1.6 NS po przez hamachi.
Zero lagów, niskie pingi itp
Serwery dostępne 24h/7
Pierwszy:
Liczba slotów 12
+ Strona klanowa lub forum klanowe z końcówką okfh.pl
Cena 10zł / miesięcznie
Hejka, widziałam dużo tematów jak stworzyć serwer na hamachi aby inni mogli się połączyć z mym serwerem. Szukałam i oglądałam tematy, yhym ale nie znalazłam ^ ^ odpowiedniej odpowiedzi jak go stworzyć przez ten "odbiornik hamachi" xdd nie ujrzałam ;(
Czy ktoś by mógł napisać krok po kroku jak...
Siemka chcialbym przedstawic wam nowy serwer stworzony przez hamachi bardzo fajne mapki!!! zajrzyjcie
siec hamachi: SerwerCS R-sko
hasło sieci: cs
IP serwera: 5.65.100.161
Serwer otwarty w godzinach: 16:00 - 19:00
Rozdawajcie ip znajomym zeby bylo nas wiecej /\_/\
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
No wiec zrobilem serwer Diablo Mod, lecz grac moga tylko soby ktore maja STEAM.
Nazwa serwera: Super Diablo Mod, serdecznie Zapraszamy Smiley
Ilosc slotow: 12, lecz jezeli bedzie przepelniony serwer to zmienie na 16.
HA serwera: Berbec czyli ja
Admini serwera: narazie nie mamy.
GG do HA:...
mógłby ktoś napisać instrukcje jak postawić serwer na hamachi, mam wewnętrzne ip, próbowałem już robić ale kumplowi wyskoczyło takie coś "Class C" i nie działało, mam robić przez new game czy przez hlds.exe ?? słyszałem też, że w konsoli trzeba napisać sv_lan 1 czy jakoś tak ale kto to ma napisać...
Witam.Mam problem.Gdy włącze hamachi,odpalę cs'a dam na new game,kuzyn i tak mnie nie znajduje w find serwers / lan.Dlaczego?Czy może mam za starego patcha?Mam wersję 18.Kuzyn też.
proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi.
nazwa sieci: cstrikenonsteam
pass: 13579
IP serwera: 5.131.167.91:27017
Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;]
zapraszam wszystkich!!
mam pytanie odnosnie serwerow zakladanych przez hamachi.
czy jesli zaloze serwer przez ten program i mam udostepnione w sieci dyski to osoby laczace sie przez hamachi beda mialy do nich dostep???
prosze o szybka odpowiedz.
Siemka jesli ktos chce se pograc w counter strike 1.6 non steam niech wejdzie na moja siec hamachi
nazwa: CS Lucky 1
haslo: 123
Jesli beda jakies problemy z polaczeniem prosze pisac na moj nr gg 5857885, albo pisac w tym temacie.
POZDRO: :wink:
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u