Jak sie lepiej gra ? zauważyłem , że na lewej ręce więcej widać , a w prawej mniej , jestem praworęczny i mi sie lewą ręką dobrze grało pomocy :)
|
|
Jak sie lepiej gra ? zauważyłem , że na lewej ręce więcej widać , a w prawej mniej , jestem praworęczny i mi sie lewą ręką dobrze grało pomocy :)
LOL... sam już sobie odpowiedziałeś...iZamieszczone przez niemek
wiec? :lol:Zamieszczone przez niemek
<lol10>
Ziomek rozbrajasz mnie xD W lewej wiecej widac xD dobre, dobre
ja jestem praworeczny i gram z bronia w lewej rece, naprawde lepiej sie gra i czasem bardzo pomaga, kto gra ten wie ;]
fps więcej.
JA gram raz w tej raz w tej zalezy od sytuacji :)
Ja only prawa, bo na lewej sie na mapach gubie[?] xD
Ja też xD o ile gram :]Zamieszczone przez [oi!
zalezy jak sie kto przyzwyczai, ale wszystkim ktorym radzilem grac na lewej sa zadowoleni, ja tak gralem od poczatku i mi zostalo, trzeba trenowac... i juz.
Ja gram na lewej przyzwyczaiłem i jest ok jak grales na lewej to graj dalej a na obydwuch rekach tak samo widać to tylko złudzenie optyczne
z weaponem w lewej celuje sie calkiem inaczej wiec jednak to zludzenie ma jakis wplyw na gre.
ja tam gram na prawej i mi jest dobrze xD
mi się gra n alewej lepiej ;]
Ja gram z bronią w prawej ręce chyba ze zaczynam lamic to zmieniam sobie na lewą rękę i po kilku godzinach grania znowu na prawą :P
ja gram na prawej chyba ze gram z tarcza wtedy zmieniam na lewa....:D
ja uwazam ze prawa reka :D jakos przyzwyczajony jestem ;d
ja mam zbindowane :D wcisne 0 mam lewa reke wcisne . prawa lapa jest :)
Gówno prawda , nie ma to żadnego wpływu na grę i nie jest to kwestia przyzwyczajenia. Gdy grasz patrzysz na celownik nie na ręce, mi to obojętne ponieważ ma to taki sam wpływ na grę jak zmiana nazwy z nighthaw na desert eagle w buy menu. Lamy po prostu przegrywają i nie mają na co patrzeć, więc próbują szukać powpodów swojego lamerstwa w źle ustawionej ręce.Zamieszczone przez LAMUzz
| « 3 resy + moge sie ruszac | Problem ze zmianą serwera HLDS na publicznu » |