Cześć mam problem z serwerami jak wejde w byle jaki serw odrazu mnie kicka może ktos mi powiedzieć dlaczego??
|
|
Cześć mam problem z serwerami jak wejde w byle jaki serw odrazu mnie kicka może ktos mi powiedzieć dlaczego??
Napisz jaki "kicked". Np. Kicked dropped due to slot reservation", czy zwykły Kicked ? Czy taki komunikat pojawia się na każdym z serwerów ? Musicie podawać więcej treści, to będzie łatwiej.
Wlasnie ja tez mam tkai problem niemoge wjesc na zadnen serwer bo albo pisze ze "Masz bana" niezdaze anwet wejsc na serwer albo
Kicked :"Banned!
nieiwme o co w tym chodzi mam neostrade zmienima ip i dalej to o co chodzi porse pmuzcie niemoge grac w cs przez to h*******
Z gory thx :)
Jezeli pisze to Kicked Banned! to nadtym pisze: "You have been disconnected from the server. Reson Kicked :"Banned!
Człowieku zaraz chyba się popłacze, widzisz kiedy jest napisany ost. post ? Ponad rok temu a ty tutaj odświeżasz, nie umiesz swojego temtu założyć.
no to co mnie to tamtego temtu nikt niedokonczyl :) a ja chce o wyjasnienie pojego :P
| « Cs dziwnie mało fps | Napis po fragu » |