witam mam taki problem kiedy ktos lub ja rzuci smoka dastaje takiego dziwnego laga
kiedy ruszam myszka celownikiem to celownik rusza sie dziwnie co robic mam grafe d3d
|
|
witam mam taki problem kiedy ktos lub ja rzuci smoka dastaje takiego dziwnego laga
kiedy ruszam myszka celownikiem to celownik rusza sie dziwnie co robic mam grafe d3d
bo nie masz za dobrego kompa i masz malo fps w smoku, nie tylko ty tak masz :)
a co moge zrobic?
zwiekszyc jakos fps sa na to poradniki, ale to raczej duzo nie da. A najlepszym rozwiazaniem jest kupic lepszy komputer :]
o zmiana grafiki na softwerk czy jakos tak?
to nie wiem, ale nie radze grac na takiej bo pozniej sie przyzwyczaisz i w ogole ta grafika to jak w paincie wyglada ;p Ale ja tez mam malo fps w smoku i jakos gram
Spadek FPS w smoke'u jest to tak popularny problem, że lagi w smoke'u stały się normą.
Ja ma slabego kompa, ale jak gralem w cs to wszystko bylo dobrze grafa na OpenGL i nic nie lagowalo, ale musialem zrobic format i teraz dupa :/ grafika D3D 16 bit i laguje na smoke :/ a sterowniki mam do karty.
wyłacz synchronizacje pionową, nastepnie daj fps_max 101 i net_graph 3 i spraw ile masz fps normal a ile w smoke .
| « Problem z komendą | Przeladowywanie ! » |