Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu halflife logo creator problem:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: hllc download, download half life logo creator, half life logo creator pobierz, hlc cs 1.6 download, hl logo creator pobierz, half life logo creator nie dziala, hlc logo creator pobierz, halflife logo, cs jak odpalic hlc logo kreatora, halflife logo creator do pbrania cs 1.6, hl logo creator counter strike, download logo creator do cs 1.6, halflife logo creator do cs 1.6, halflife logo creator problem z lokalizacja, pobierz hllc, halflife logo creator mi nie dziala, pobierz hlc do cs 1.6, jak włączyć hlc, jak obsługiwać hlc, jak zlokalizować plik hl.exe, hl logo creator nie dziala, co zrobic zeby wlaczyc hlc, half life logo, jak odpalic hlc logo, nie dziala spray z hlc

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4193
Narzędzia wątku

halflife logo creator problem

Kamiel is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema mam problem jak włanczam hlc i wskazuje lokalizacje piliku hl.exe to nie ma tego pliku... jak zrobić żeby ten plik hl.exe dało sie zlokalizować?????
mam cs 1.6 non steam

Odp: halflife logo creator problem

AluCarD is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

poprostu podaj sciezke gdzie masz ten plik i juz, bedzie mniej wiecej tak
Dysk/program files/valve/cstrike

Kamiel is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

nie ma tego dalej huj wie ocb

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Słowa.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[FS-FSN]Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail+Logo Sets
http://i640.photobucket.com/albums/uu124/srdjanculic/RAPIDSHARE19/Launghbird%20logo/slika2.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail+Logo Sets Create incredible logo designs that look like a Photoshop guru spent hours laboring over! Its like having your own logo design studio without...
Archiwum forum
[langtitle=fr]The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail + Logo Sets :creez vos logos en 2 min[/langtitle]
http://www.uploadpix.org/images/slika2.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail + Logo Sets | 180 MB Voici un logiciel qui risque fort d'aider les personnes qui créent leur activité, leur association ou leur club sportif. Le principe de The Logo Creator est de transformer d'une...
Archiwum forum
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets http://img717.imageshack.us/img717/8941/7400x570.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets | 182MB Create incredible logo designs that look like a Photoshop guru spent hours laboring over! It's like...
Archiwum forum
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets(HOT)
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets http://i50.tinypic.com/2ik8q6e.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets | 182MB Create incredible logo designs that look like a Photoshop guru spent hours laboring over! Its like having your own logo...
Archiwum forum
Problem z HL Logo Creator
Witam szukałem poradników jak zrobić własne logo w Counter Strike Source programem HL Logo Creator i nigdzie nie znalazłem. Próbowałem zrobić tak jak się robi w Counter Strike, lecz sprej był nadal zwykły. Proszę o odpowiedz czy da się zrobić tym programem logo w Counter Strike Source. Wiem, że...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Problem z HLC logo creator 2.3
Witam mam problem dotyczacy HLC logo creator, gdy zalączam obrazek wskazuje plik hl.exe i klikam Make WAD wyskakuje mi błąd '' Cannot create file c:\lumpy.bat. " nie wiem o co chodzi prosze o pomoc.
Problemy z CS 1.6
HL Logo Creator
Gdy HLLC prosi mnie o wskazanie pliku hl.exe to ja nie mogę go znaleźć!! Mam zainstalowanego CSS'a i nigdzie tam nie ma żadnego hl.exe!! Proszę o pomoc nie wiem co robić!! Jak miałem CS 1.6 to tam był plik hl.exe i mi HLLC chodził!! Proszę o pomoc :!:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
HL Logo Creator
Witam jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie tematu Zrobiłem w HLC logo i wkleiłem plik do folderu cstrike_polish i tego loga nie ma w opcjach cs'a. Jak mam go użyć?? PS. Jak zrobić przeźroczyste tło w HL Logo Creator
Problemy z CS 1.6
Niemozna mieć innego sprayu niz logo halflife
Jestem adminem serwera cs 1.6 NS .. i na serwie jest glupie coś.. niewiem czy to plugin czy co.. ale niemozna miec własnego sprayu. jak to poprawic .. bo przyznam ze mnie to irytuje bardzo .
Problemy i konfiguracja AMXX
Logo Creator
Zrbiłem wszystko tak jak było napisane w poradnikach itp. wszystko ładnie działo :wink: ... ale niechcący usunołem ten plik tam skąd był wklejony ... gdy robie znów tak jak mi karzą w poradnikach ... nie pokazuje sie nic a jak wklejam ten tempal... cos tam (czy jakoś tak) to nie ma pliku którego...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz