j.w jak rozjaśnic ekran w cs-ie :?: bo na ciemniejszych mapkach nic nie widze :!:
|
|
j.w jak rozjaśnic ekran w cs-ie :?: bo na ciemniejszych mapkach nic nie widze :!:
Mam jeszcze 1 pytanie:
Dlaczego jak wchodzę na server zaczyna się gra i mnie wyrzuca?
a pisze ci jakiś komunikat czy normalnie wyrzuca??
Nie ma żadnego komunikatu, po prostu wyrzuca do listy z serwerami :roll:
hmm jakeigo patcha używasz?
Nie mam patcha bo słyszałem że ten CS ma już jakiegoś patcha!
Nazwa instalki mojego CS'a= CS16_full-V28_DiGiTALZONE
bo jak wchodzisz na jednego serwa i z niego wyjdziesz i wejdziesz na drugiego na linuxie to cie wywala proste jak chcesz wejść na ten serwer to musisz wyłączyć cs włączyć i odrazu wbić na tego serwa:d
Ja nie mam linuxa :mad:
Jak masz cs 1.6 to zrób reinstal cs;a i zainstaluj patcha v23, znajdziesz go w dziale download na forum ;)
Maniak_PL, Reinstal csa i ściągnij inną wersje csa masz na forum
Jak się instaluje patcha bo 1 raz mam z tym do czynienia?
do folderu valve
Maniak_PL, tak jak kazdą gre tylko ze do cs1.6/cstrike
Reinstaluje cs-a i potem po instalacji csa instaluje tego patcha do tego folderu valve czy tego co podał JaCo?
Maniek_PL, musisz zainstalować patcha, tam gdzie masz zainstalowanego CS'a (chodzi tu o dysk C,D , a dalej to już sam wiesz gdzie to umiściłeś) i tam instalujesz patcha.
Nie wiem gdzie :/Zamieszczone przez `x3R0f!x'
Może mi ktoś po prostu napisać to jaśniej np:
Mój komputer-> Dysk Lokalny-> Program Files itp. Bo jak tak piszecie to nic nie rozumiem :cry: bo jestem ciemny w tych sprawach
Mój komputer-> Dysk Lokalny-> Program Files->Valve i wlasnie do tego folderu zainstaluj

omggdzie zainstalowałeś cs? pewnie mój komputer/program files/valve/i tam zainstaluj ten patch http://www.panic-crew.ugu.pl/index.p...iption&dl_id=1
!!!
Ja proponuje ten program... jest on fajny i bardzo prostypoprostu robi cala mapke w takiej samej jasnosci :mrgreen: nie ba ciemnych i jasnych miejsc... kazde takie same poprostu :!: Oczywiscie sam ustawiasz jasnosc mapki
![]()
DOWNLOAD
Pozdrawiam :smile:
| « słuchawki | Problem z Patchem » |