Popularne odwołania do tej strony: słuchawki mh2001 opinie, słuchawki e5 gaming vibra, jak rozkrecic siberie, creative fatality 1 jak rozebrac, régler le casque creative hs 1000 pour les jeux, gaming vibra, jak ustawić basy w słuchawkach graja w counter strike 1.6, creative fatality rozebranie słuchawek
Witam. Mam problem z kupnem słuchawek do CS'a. Miotam się cały czas które wybrać. Jednego dnia chce kupić AKG K 77, drugiego KOSS HQ2, a trzeciego PLANTRONICS GAMECOM 367. Po głowie chodzi mi dużo różnych modeli Koss UR40, Koss SB45, AKG K99, Koss SB40, Koss SB49, STEELSERIES 4H, i Sonny (modelu...
Witam
Niedawno zamówiłem słuchawki SS 5h v2 usb7.1, lecz czytałem forum(trochę za późno) i już sam nie wiem, czy opłaca mi się je zwrócić i zamówić coś innego. Jeśli tak to proszę o propozycje i uzasadnienie wyboru.
Z góry Dziękuje.
Witam. Gram juz długo w cs i dużo wymagam. Od czerwca mam słuchawki Steelseries 5H V2. Mam oferte kupna ich za 200 zł. I za tą cene chcę kupić inne słuchawki. Myślę o słuchawkach steelseries siberia v1 (nie v2) lub Razer Piranha (Dla graczy Piranha Razer + Aqua 2 najtaniej!!! (1301490012) - Aukcje...
Witam mam następujący problem miałem zepsutą kartę dźwiękową żwięc kupiłem karte dźwiękową usb i teraz wszystko niby działa dźwięk jest idealny tylko gdy ktoś w cs idzie mi z lewej strony słyszę go z prawej. dla waszej wiadomości (nie będę zakładał na odwrót) wiek ktoś może gdzie to można zmienić?
Mój problem polega na słuchawkach Prestigo były za 30 zł z kamerka ;s. Otóż gry gram albo jestem na vt/ts to ludzie zwracają mi uwagę bo przebija mi głos. Nie wiem jak to wyłączyć. Proszę o pomoc. Jeszcze 1, scroll do góry w myszce zaczyna mi przerywać, da się to jakoś naprawić czy new mouse ?
Elo
Mam obecnie sluchaweczki creative HS 1000. Sprawują się naprawde godnie, ale mysle o zmianie MK II, znajomy ostatnio je przywiozł z saxów i ladnie sie prezentuja.
Warto? Na jakich Wy gracie sluchawach?
Witam!
Mam problem. Czy lepiej kupic słuchawki SteelSeries Siberia czy Lognetmedia Aero 5.1 czy moze Medusa 5.1? Bardziej nastawiam sie na SteelSeries Siberia i Lognetmedia Aero, i mozecie mi powiedziec ktore lepsze i jaka roznica miedzy nimi?
Archiwum forum Hardware
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u