Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Boty:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1789
Narzędzia wątku

Boty

ziomek1007 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam boty i jak dodam to sie strasznie tnie zapodajcie jakieś dobre

Pozdro

Vacek is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

http://www.cs16.pl/pobierz/boty_cs_1.6___zbot,27.html masz

ziomek1007 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jest jakiś spokój na pomniejszenie pinga bo mam bardzo duży często??

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
jest jakiś spokój na pomniejszenie pinga bo mam bardzo duży często??
poszukaj było wiele razy

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Boty na dm
Witam szukam odpowiednich botów na server DM :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Boty do Cs:s
szukam jakichś botów do CS:S niestandardowych, żeby było jakieś menu i instrukcja jak je zainstalowac wiem że były takie tematy ale tam są boty do 1.6 czero ale nie do source! i nie wiem gdzie co wrzucic :/ halp me :(
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
cp,tp...boty
Witam mam takie pytanie jak zrobic zeby w grze na botach (newgame) zeby bylo mozna robic checkpointy , gochecki i zeby po skoku pokazywak sie distance itp...
Problemy z CS 1.6
Boty w CS:S
Witam wszystkich. Mam pewien problem z botami w grze CS:S. A minanowicie chcialbym zagrac przeciwko parunastu botom na raz. A dokladnie byc sam w Terro i grac przeciwko 15 botom w CT. Jak gram teraz z botami to mam maxymalnie 3 mimo iz jak tworze serwer wpisuje ze ma byc 15 botow to i tak zawsze...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
BOTy
Mam taki problem na steamie nie mam bot'ow i chcialem zebyscie mi napisali jakie linki gdzie se moge sciagnac boty moze najlepiej z wiaderka jak jest i krotko napisac co potem jak wgrac itp.
Problemy z CS 1.6
boty
poprosze o takie boty zeby sobie tworzyly same waypointy i chodzily na modach
Problemy z CS 1.6
Boty do cs
mam problem.Nigdzie nie moge znalesc botow.Proszę o pomoc bedzie bardzo wdzięczny i roszę o opis co mam z tym zrobic
Problemy z CS 1.6
BOTY
Szukam botów na serwer, którzy byliby na nim tylko gdy nikogo nie ma na serwie, natomiast jakby weszło na serwa 3-4 osoby, to boty automatycznie by znikały...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Boty:/
Elo mam problem z botami.. Czemu musze ciagle wpisywac to: mp_autoteambalance 0 mp_limitteams 0 zeby np ja sam na 10:p Nie da sie jakos to zrobic zweby to ustawilo sie na satale?? Prosze o pomoc..Ale o szybko odp ;) Bo potrzebuje tego:P
Problemy z CS 1.6
AMX-BOTY
Da sie zainstalowac AMX zeby dzialal na botach?? Tzn odpalam cs ns new game i tak dalej.. Piszcie
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz