Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu BLad przy instalacji cs:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: default feature, erro instalando o cs 1.6, numer do instalacji the sims 1, defaultfeature, haslo do instalacji the sims 1, wloz dysk z gra harry potter is 1, sims abracadabra code d installation, hasło do instalacji the sims

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3270
Narzędzia wątku

BLad przy instalacji cs

iro129 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, mam problem przy instalacji cs 1.6 non-steam wybieram scieżke do zainstalowywania i jak ma zacząc instalować to wyskakuje mi błąd

"???????? : Default Feature
?????? ??????: Default Component
???????:
???????????: Odmowa dostępu"

z góry dzieki.

Odp: BLad przy instalacji cs

pT.h2o is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Gdzie chcesz go zainstalować?

iro129 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

dysk c /programfiles/valve

pT.h2o is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Spróbuj na innym dysku albo gdzieś. Jak nie to ściągnij inna instalke.

iro129 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

instalek sciagalem juz pelno i na innych dyskach tez

LUKI345 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

To może system ci blokuje czy coś. Nie masz może jakiś pozostałości po poprzednich wersjach CS, które posiadałeś? Polecałbym też przeskanować dyski przed wirusami.

iro129 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ok dzieki spróbuje

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Błąd przy instalacji
Witam wszystkich :) mam problem . :( gdy instaluje gre dochodzi do 10% i potem wyskakuje mi cos takiego taki błąd jakby ii prosi mnie chyba o takie cos jak Cstricke/cs_office.wod zainstalowałem bylo okej . Potem znowu prosi mnie o Cstrike/models/pallet_with_bags2.mdl . Kolega mówil ze u niego...
Problemy z CS 1.6
[Problem] przy instalacji NFS underground 2
Witam Wszystkich mam problem z NFS 2 kiedy instaluje przy ostatnich 98-100% wyskakuje pokazuje mi sie to "A Problem occurred when trying to transfer the file 'D:/SDATA/sdat.viv' from the media." "Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? nie wiem co robic plizz...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Steam] Internet przy instalacji steama
Mam internet 8mb dzielony na 2 kompy.Czyli jak działają 2 kompy mam 4mb.jaką predkosc neta mam ustawić przy instalacji?Bo jest jakies DSL 768 itp.
Instalacja gry i podstawy
[Steam & Non Steam] Problem przy instalacji
Witam mam taki problem przy instalacji Counter Strike 1.6 Steam jak i NonSteam gram w Bibliotece mamy 7 Kompów Więc czemu by nie założyć własnego klanu a więc przejdę do rzeczy Gdy Instaluje Steam oraz Non-Steam Wyskakuje mi że muszę podac Hasło lecz ja go nie znam a u nas jest tak jeżeli mamy grę...
Problemy z CS 1.6
Problem przy instalacji AMX MOD
http://img249.imageshack.us/img249/9774/beztytuus.png Przy instalacji AMX MOD trzeba wypełnić ip,port,nazwę,hasło(to zrobiłem) potem dać connect i tu jest problem bo wyskakuje mi to co widzicie na obrazku a gdy nacisnę ok wtedy podświetla mi się port (liczba która jest tam wpisana "21")---->...
Problemy i konfiguracja AMXX
[WebSPELL] błąd przy instalacji
Witam mam problem w instalacji webSpell'a pomiędzy krokiem 5tym a 6tym juz po wypełnieniu danych do mySQL i danych do konta admina dostaje w przegladarce komunikat: "Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony." pomóżcie, wydaje mi się, że wszystko jest ok z...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Problem przy instalacji Windowsa XP
A więc mam dosyć systemu 64-bitowego a do tego visty. Więc chce XP-ka. Mam 2 płyty z różnymi XPkami (sp1,sp2 i do tego dzisiaj sciągnąłem sp3). Ok instaluje sp3 , pierwsze okienko przygotowanie plików czy jakoś tak , skończylo , czarny ekran coś tam sie pokazalo i nagle na niebiesko EKRAN B#%du...
Windows XP
Błąd przy instalacji tekstur
Otóż mam problem: ściągałem już kilka razy tekstury, z różnych stron. I przy włączeniu instalatora pojawia się błąd: Error The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Z tego co wiem, oznacza to, że pliki są z błędami, a ja mam zdobyć nową kopię programu. Ściągałem...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Błąd przy instalacji :/
Jak włączam instalatora cs'a 1.6 non steam wyskakuje mi błąd: http://img256.imageshack.us/img256/356/errorkj3.png POMÓŻCIE CO MAM ZROBIĆ :(
Problemy z CS 1.6
Problem przy instalacji
Witam Ściągałem sobie CS-a ( a nawet 2*) i pojawił mi się problem chodzi o to że daje 2 język akceptuje wszystko zaczyna się instalacja kopiuje kilka plików , kopiuje core.dll i zdycha instalacja (gaśnie) :evil: . O co łazi , kiedyś mi się zdarzyła taka sytuacja ale jakimś cudem zainstalowało...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz