Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Wstawianie Botów na Dedicated Server:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: dedicated server boty, boty dedicated server, ajouter des bot dedicated serveur counter strike 1.6, counter strike dedicated serveur bot, killing floor jak dodac boty, cs 1.6 serveur dédié bot, jak dodac boty source na dedicated, jak ustawić poziom botów w dedicated server, source dedicated server bots einfügen, jak wrzucic boty na dedicated serwer, comment intégrer un bot dans un serveur dédié trackmania, jak się wstawia boty do cs 1.6, cs 1.6 dedicated server bots, jak dodac boty na dedicated, ajouter des bots sur server dédié cs 1.6, jak dodac boty do serwa dedicated, jak dodać boty do cs 1.6 dedicated server

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4173
Narzędzia wątku

Wstawianie Botów na Dedicated Server

casi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Stworzylem swoj serwer przez Dedicated Server ale nie moge na niego wstawic botów.
Za pomoc stawiam "pomógł"

nForce is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

przez hlds to możesz tylko podboty mieć, ty masz pewnie zboty więc ci nie pujdą musisz mieć podboty

123

asd is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

http://cs.mocny.com/74,download,zapisz
PODBOT 2.5
download

R@fi_PL is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ja polecam ten artykuł: http://www.wiaderko.com/hlds/boty-na-serwerze-hlds
Tam masz wszystko dokładnie opisane.

Kalabanga. AvE. Rohan.

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

jak wyżej podboty se wstaw !! LOCK

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Server Half-Life Dedicated Server Windows 7
Witam ! Otóż mam problem chciałem zalozyc server Half-Life Dedicated Server na paczu 32.1 , Zeby koledzy mogli wejsc Aby postawic ten server musze przekierowac porty ale nie wiem jak poniewaz mam Windows 7 I nie mam pojecia jak moge postawic taki server prosze o pomoc mam Livboxa
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Dedicated Server
Witam mam pytanie czy Dedicated Server mozna zrobiec server non stem/steam ??
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Steam] Dedicated Server
Cześć! Mam pewien problem. Mianowicie jak tworzę serwer przez Dedicated Server. Jak go tworzę włączam Counter Strike 1.6 Steam. http://img99.imageshack.us/img99/9590/cs1i.png Włączam Find Serwers. Włączam Ulubione. Włączam Add to Serwers. Wpisuje moje IP i chcę wejść ale mi wyskakuje coś...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] BF2 MOD in Dedicated Server
Witam, potrzebuje pomocy. Czasem chcę zrobić swój server, ale nie płacić za niego więc robię go na "Dedicated Server". Pewnego dnia wpadłem na pomysł żeby zainstalować na nim BF2 MOD. Jak możecie to wrzućcie mi najnowszą wersję tego modu z instrukcją jego zainstalowania. O ile w ogóle można mieć...
Problemy z CS 1.6
server przez source dedicated server
czy ktoś da mi poradnik jak zainstalować srcds i z kąt ściągnąć przeglądałem 1 poradnik ale nic nie zrozumiałem a jak się da to dajcie poradnik ja założyć server przez srcds i source dedicated server a jak jest możłiwość to jak dać inne mody(ręce, noże, postaci, bronie), mapy, typy rozgrywki
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
AMX 1.8.1[Dedicated Server]
Witam. Mam problem podczas instalacji Amx Mod X 1.8.1. Ogólnie przed formatem mojego kompa wszystko działało poprawnie leczy po nim wyskakuje mi jakieś problemy. 1. Jak zaznaczę "Steam Dedicated Server" i kliknę dalej to wyskakuje mi taki błąd: http://img211.imageshack.us/img211/6113/amxx.png ...
Problemy i konfiguracja AMXX
Dedicated Server Moj server nie odpowiada
Mam taki problem robie server w steam przez Dedicated Server kopuje ip wklejam do ulubionych i server nie odpowiada nie da sie wejsc na niego nikt nie moze wejsc i grac jak zrobic server zebym mogl wejsc i moi znajomi zeby dzialalo prosze o profesionalna pomoc dzieki z gory moje gg jak cos to pisac...
Problemy z CS 1.6
Amx na postawiony Server czyli Dedicated Server
Jak wyzej potrzebuje amxa na postawiony server
Archiwum forum
Dedicated server
Jest krotko mowiac tak.. zrobilem server przez Dedicated Server.. Ja moge sobie na nim grac, lecz gdy wysle komus IP to nie moga na nim grac i wyswietla im sie blad "Failed to conntact game server". Co mam zrobic zeby sobie ze mna pykali normalnie? _____________ Pomozcie, z gory dzieki.
Problemy z CS 1.6
Server Kolegi Dedicated Server Steam
Witam Mam problem, mianowicie chodzi mi o to, że moj kolega robi server steam przez Dedicated Server i wchodze do niego na server oczywiscie steamem, i idzie pasek loadingu dochodzi do końca i wurzuca mnie na pulpit...nie wiem jaka to moze być przyczyna, może wy wiecie... Dodam iż inni koledzy...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz