Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu problem z CFG:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 490
Narzędzia wątku

problem z CFG

hazer is Offline
Banned

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam. Mam pewien problem dotyczący CFG. Ostatnio przegladalem forum i znalazlem temat "grafika na wysoka i niska wydajnosc" czyli More_fps.. Sciagnolem sobie jedna z nich. Gdy doklejam do cfg te komendy:

Cytat:
cl_himodels 0
gl_keeptjunctions 0
gl_clear 0
gl_cull 1
gl_dither 1
gl_lightholes 1
gl_palette_tex 1
gl_picmip 1
gl_playermip 2
cl_nopred 0
cl_lb 1
developer 1
gl_spriteblend 1
gl_ztrick 0
gl_max_size 256
r_detailtextures 0
r_detailtexturessupported 0
r_mirroralpha 1
r_mmx 0
violence_ablood 1
violence_hblood 1
violence_agibs 1
violence_hgibs 1
precache 0
fs_lazy_precache 0
fastsprites 2
cl_dynamiclights 0
cl_shadows 0
cl_minmodels 0
s_a3d 0
s_eax 0
s_reverb 1
voice_dsound 1
gl_texturemode GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST
gl_round_down 4
gl_picmip 1
gl_playermip 2
gl_max_size 256
fastsprites 0
d_spriteskip 0
ati_npatch 1
ati_subdiv 2
cl_identiconmode 2
cl_particlefx 2
cl_weather 0
cd_fps 0
cl_corpsestay 10
hpk_maxsize 1
max_wallpuffs 10
max_rubble 10
max_shells 1
max_smokepuffs 1
jest wszystko ok wchodze w cs'a grafika jest.. Ale gdy wyjde z cs'a i wejde to wtedy komend w Configu nie ma i musze na nowo je wklejac. Prosze o pomoc, poniewaz wkurza mnie to ciagłe wklejanie.

Odp: problem z CFG

pT.h2o is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Daj na Cfg Właściwości i zaznacz Tylko do odczytu

hazer is Offline
Banned

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał pT.h2o Zobacz post
Daj na Cfg Właściwości i zaznacz Tylko do odczytu
Niestety nie pomoglo ;(

JemChleb :D is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

wrzucasz je do config.cfg czy userconfig.cfg?

hazer is Offline
Banned

Poziom upalenia:

do config.cfg

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Left 4 Dead 2 - Aktualizacja Steam Problem
Kupiłem L4D2, zainstalowałem (na XP) i działało. Kupiłem nowy komputer z Windows 7 (!!!), włączam grę, a Steam pobiera mi ją od nowa. Dzisiaj zrobię re-install na XP i zobaczymy. PS:. Próbowałem wszystkiego. Jeszcze dzisiaj napiszę, może się okazać, że temat będzie do zamknięcia. PROSZĘ O PILNĄ...
Problemy techniczne z grami
[Problem] Call of Duty Black ops Problem z instalacją !!
Witam. Pisze na forum ponieważ mam problem z Call of Duty Black Ops. Otóż podczas instalacji wyskakuje mi "bład uruchamiania skryptu instalatora" i za nic nie mogę czegos z tym zrobic. Możliwe że bład wyskakuje przez Visual C++ bo wiem od jakiegoś czasu że nie chce sie mi poprawnie instalować...
[Problem] Splinter Cell Conviction... Problem z multiplayer ;(
No więc mam Splinter Cell Conviction (oczywiscie oryginałke) i gdy gram z kolegą w multi to w niektórych miejscach gra się strasznie zacina. Kiedyś gdy grałem z innymi to wszystko było w porządku...wszystko szło płynnie, ale teraz nie da się grać. U niego to zacina się dlatego że ma bardzooo...
[Problem] Dysk WD - nie pokazuje go w Moim PC & Problem z przenoszeniem miejsca na partycjach.
Siema, przyszedł do mnie wczoraj dysk WD'eka dziś rano podpiąłem go - nie wiem dlaczego, nie było okna z biosem, i po chwili dopiero ekran bootowania xpeka. Gdy XPek zalogował się, wyskoczyła mi chmurka że wykryto nowy sprzęt i działa poprawnie. W moim komputerze niestety nie widzę nowego dysku....
Inny sprzęt
[problem] Jedna sluchawka dziala a druga nie - problem
Siema. Mam problem z sluchawkami tak jak w temacie.Zobaczylem to na glosnikach to samo. Kiedys sie wkurzylem walłem w komputer i zaczela chodzic nie wiem czemu. Pomocy!
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
[Problem] Pes 2010 - problem przy połączeniu online
Witam mam problem z polaczeniem online w pro 2010 psx3 wyskakuje komunikat unable to transmit using UPD port 3658. You may need to connect directly to the internet or adjust you connection device i.e router setting etc. Assing DMZ,Port Mapping,Configure NAT Table and ather router...
Archiwum forum
PROBLEM!!!!! mamy problem z serverem cs source nonsteam!!!!!
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!! :dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2:
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Problem] Problem z dzwiekiem -creativ'y ,,umieraja'' przy polowie maxymalnej mocy
witam. mam problem z karta dziwiekowa. a mianowicie wprowadzilem sobie nowego windowsa. i gdy wlaczam obojetnie jaka piosenke i podglosnie do polowy-graja ok. ale gdy tylko dam troszeczke glosniej niz polowa od razu zaczynaja harczec i sie wylaczaja. mam zintegrowana karte dzwiekowa relatek ac97...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Problem z serwerem HLDS - jeden problem z glowy :)
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd. Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :( POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
troche dziwny problem ale problem jak problem
Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz