Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu modele postaci - high fps:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: modele na fps, modele fps, nom de personnage fps

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2185
Narzędzia wątku

modele postaci - high fps

skkill is Offline
Banned

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

szukam modeli postaci ns na steam, ktore powiekszaja fps, chodzi mi o takie na bardziej slabsze kompy, gorsze graficznie, ale zeby lepiej sie gralo
potrzebuje jak najszybciej jestem wdzieczny za all propozycje czekam i dzieki gibon poleci ! ;p

Odp: modele postaci - high fps

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

http://www.wiaderko.com/cs/downloads...apons,596.html

Przeladuj # 1 [Only DD2] - IP: 91.210.128.58:27015

v1rooz is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

trzymaj byl juz taki temat

skkill is Offline
Banned

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

v1rooz to sa te z gorsza grafika ? bo takich potrzebuje

v1rooz is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

to sa modele non steam :) mniej fps zra :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Modele postaci
Witajcie czy ktos zna strone gdzie jest zbior modeli tak jak bylo to na fpsbananie? Chodzi mi o cs 1.6
OffTopic - Counter Strike
[Steam & Non Steam] Modele postaci CS:CZ
Zauważyłem , że co niektórzy poszukują modeli postaci z Counter-Strike: Condition Zero . Niżej podaję link do ściągnięcia ich . INSTALACJA Folder models przenosisz do folderu cstrike/cstrike_polish . Włączasz grę i cieszysz się nią . ;) Modele postaci CS:CZ
Instalacja gry i podstawy
[Non Steam] Modele Postaci plz Help
Dobra słuchajcie mam cs 1.6 non-steam i mam standartowe modele. A chciał bym z CZero . Wiem że było 300,000,000 tych tematów ale dalej nie znalazłem.Za pomoc Gibon Aha i jeszcze jedno jakby ktoś miał te modele do 1.6 to prosze dawać na inny hosting niz rapidshare.
Problemy z CS 1.6
Modele postaci
Mam problem z modelami postaci w Steam'ie. Prawdopodobnie z tego co wyczytałem na Steamie można używać modeli postaci z CS:CZ, niektórzy mają to odarzu. Ja miałem podstawowe, czy ktoś mi może dać dane pliki które mam podmienić by były te "fajniejsze"? I czy wogle można to na steamie używać?
Dodatki do Steam'a
Modele postaci
Witam, gram już trochę na steamie, ale denerwuje mnie, że w grze mam modele postaci z non-steam'a. Nie wiem jak to zmienić na steam, zna się ktoś?
Problemy z CS 1.6
Modele postaci
Witam, Na non steam miałem takie zwykłe modele broni.. Teraz na steam mam takie: http://img180.imageshack.us/my.php?image=dedust0000im0.jpg Znów chce mieć te z non steam...
Dodatki do Steam'a
Modele Postaci :(
Siema Dzisiaj chciałem sobie pograc a tu nagle tylko 2 rodzaje postaci :( . Gdy w CT bralem SAS byłem GIGN, Gdy w TT bralem PHOENIX byłem CREW . Tak sie dzieje na wyszstkich postaciach , i zawsze GIGN , CREW. O co chodzi ? Beda Gibony :D
Problemy z CS 1.6
Modele Postaci//
Witam. Mam problem. Zrobilem formata zainstalowalem steam wszystko fajnie OK tylko ze w CT-mam taki sam rodzaj postaci a w TT-taki sam. Co moge z tym zrobic? Poniewaz z deka mnie to drazni:/
Problemy z CS 1.6
Modele Postaci//
Witam. Mam problem. Zrobilem formata zainstalowalem steam wszystko fajnie OK tylko ze w CT-mam taki sam rodzaj postaci a w TT-taki sam. Co moge z tym zrobic? Poniewaz z deka mnie to drazni:/
OffTopic - Counter Strike
Modele postaci
Zna ktoś komendę na niejednolite modele postaci. Chodzi mi o to, aby modele postaci nie wyglądały tak samo ( wszyscy z TT są zieloni a w CT granatowi), tylko, żeby każdy z CT wyglądał inaczej i każdy z TT inaczej. Nie piszcie "poszukaj na fpsbanana" ponieważ chodzi mi o podstawowe modele !!
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz