Popularne odwołania do tej strony: kalkulator cfg, calculator confingu, jak wpisac interp w cfg, interp w cfg, cfg interp, jak zmienic komus interp, jak wpisac rate do configu, nie ma interp w configu, como cambiar cfg cs, interp cfg, jak zrobic zeby rate sie nie przestawialo, jak ustawić dobry interp w cs-sie, co wpisać w cfg cs, błędny interp, gdzie jest userconfig n asteam, jak ustawic poprawnie interp w configu cs 1.6, zajebisty cfg do cs, cfg fryz, ustawianie interpu w configu, config cs interp, problem ze zmieniajacym sie interpem, cs 1.6 steam jak zmienic interp, counters strike config z dobrym interpem, cs 1,6 amx forzar ex interp, automatyczne ustawianie interpu przez config
Otoz interesuje mnie jak zrobic tak zeby interp nie zmienial sie przy kazdym wejsciu do csa.
Sposob na zmienianie we wlasciwosichac 'plik tylko do odczytu' juz znam , ale slyszalem jeszcze o jakims innym sposobie ktory daje ten sam efekt.
Zna ktos moze ? :)
Wchodzisz w cstrike_polish kopiujesz config i wklejasz do tego samego folderu.
Nazwę zmieniasz na userconfig i usuwasz jego zawartość.
Do userconfiga wklejasz ex_interp 0.01. Zapisujesz.
Odpalasz CS'a w konsoli wpisujesz ex_interp 0.01 i wszystko.
Teraz interp nie będzie Ci się zmieniał.
Witam zainstalowalem amx pack, z autorem nieda się skontaktować a jest tam plugin który chce wyłączyć otóż gdy jestem w CT wyśweitla się coś takiego
Wiadomosc do wszystkich Anty-Terrorystow. Detonator C4 zostal ustawiony na 35 sekund.
Tylko że podaje różny czas, Pluginu RANDOM-C4 niema...
Witam
A wiec mam taki nietypowy problem. Mam neta 2mb\512kbs i nie wiadomo z jakiej przyczyny klatkuje mi interp. Wszystkie rate mam dobrze ustawione:
rate 25000
cl_rate 20000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 2
ex_interp 0.05!!!
Nie da rady w ogole w cs grac. Nawet jak...
Witam, ustawiam sobie interp na 0.01 i zawsze jak wchodzę na jakiś serv to mi się zmienia. Co mam zrobić, żeby interp mi się nie zmieniał?
Pozdrawiam i czekam na odp
kraszian
Gdy graliśmy spara z oto tym klanem zauważyliśmy interp ale i też jak zauważyłem wh przyuważcie sobie na de_inferno jak czeka na CT ,a później dali mi bana nie wiem dlaczego.
Link: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Moze by tak wprowadzić wymuszanie interpu przez server? Nie koniecznie jako plugin ,ale moglo by byc na 0.01 bo te male przeskoki sa denerwujące, z pewnością każdy wie co mam na mysli
witam, otoz mam pytanie jak w konsoli wpisuje interp 1 to mi wyskakuje interpol OFF (cos takiego) to wlasnie na czym sie lepiej gra? bo kolega mi mowil ze na OFF to lepiej banie wchodza. A i jeszcze jedno jak mam na OFF to pociski mi wylatuja i nie znikaja czy da sie je jakas wylonczyc ale zeby...
Chciałbym zebyś połaczył 2 banery w jeden które sie zmieniaja raz jeden raz 2 taka reklama :)
baner 1
wymiary: 400x50
napis:
Wytwórnia Fragów
Sieć serwerów Counter-Strike
tło: barwy pasujące do wytworniafragow.pl
siema, mam takie pytanko o co chodzi z tym interpem 0.01?? jak go moge ustawic?? mam dobrego kompa i neta 2mega a ping 100, 200. ma to jakis zwiazek z tym?? tak samo robilem wszystko na hz toolsie wszystko obliczylo tylko nie wiem co potem zrobic trzeba jakies komendy(rate, cl_updaterate) gdzies...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u