Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Dobre hasło, a mimo to nie moge wbić na serwer:

, , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: nie moge wejsc na serwer z haslem, nie moge wbic na serwer cs, server cs haslo dobre a nie wchodzi, nie dziala mi zadne pw jak wchodze na serwer, cs 16 wpisuje poprawne haslo i mnie wyrzuca, cs nieprawidłowe hasło, cs 1.6 wpisuje dobre haslo i mi ie wchodzi, niepoprawne hasło w steam, pw nie działa na server cs 1.6, wbijanie na serwer haslo konsola, nie moge wejść na serwery z hasłem cs, wpisuje hasło dobrze a jest źle cs, czemu nie moge wbic na serwer steam, hasło do cs1, cs 1.6 wpisuje dobre pw a nie łączy, jak sie wpisuje haslo na serwer do cs 1.6, haslo nie dziala na serwie nie moge wbic, pisze ze złe hasło w steam, jak zrobić dobre hasło, nie moge wejsc na wlasny server chociasz mam admina, pisze ze ze haslo cs, nie wejdzie haslo na serwer prawidlowy ..., nie działa mi pw na serwer, wbijanie na serw z haslem przez konsol, czego nie moge wbic na serwer

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4533
Narzędzia wątku

Dobre hasło, a mimo to nie moge wbić na serwer

Lomatko is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem bo gdy wbijam na serwer z hasłem, a hasło jest poprawne na 100% to i tak pisze ze hasło jest złe, nie moge wbić nawet na mój serwer, capslock wyłączony, robiłem reset steam i kompa i dalej nic :/

Odp: Dobre hasło, a mimo to nie moge wbić na serwer

rivvside. is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

a wpisz w konsoli password hasło enter a potem connect IP moze wejdzie

Albo masz coś w cfg zjbn'ego x)

Sprawdź to . ;]

Gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się!

na HJ nick: x

Lomatko is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

probowalem juz to i nic

rivvside. is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

a w cfg? sciągnij inne cfg od kogoś i spr wejść.

Gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się!

na HJ nick: x

Lomatko is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

zrobilem reinstall calego steam i dziala

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Nie mogę wbić na server!
Witam Nie mogę wbijać na żadne servery. Wyskakuje mi taki komunika "Your version does no match the servers. Please restart the game ". Mam patch V17. Myślałem że naprawi to patch V18. Myliłem się. Jak to naprawić ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Nie mogę wbić na server!
Jak chce zagrać mix'a pisze mi "Retrying connet to server" a koledzy normalnie wbili. Mogę mieć tylko 1 server w ulubionych(jak chce dodać 2 nie dodaje się a wiem że działa bo dam rady przez konsole wbić). Komputer sformatowałem(nie pomogło). W ziołem cfg od kumpla(nie pomogło). Co mam robić ??...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Nie mogę wejśc na serwery FFA+BF2 mimo iż są one z innej sieci serwerów.
Grałem sobie na pewnym serwie FFA + BF2 (sieć serwów - elite-zone.pl) i dostałem bana. Żadnych ss mi nie zrobili więc nie miałem się jak od niego odwołać, a że mam zmienne IP to zmieniłem IP, nick i spróbowałem znowu wejść. Niestety nic z tego w pewnym momencie włącza mi się konsola i pisze You...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Nie mogę wbić na nie które servy cs 1.6
Siemano! Mój problem polega na tym, że nie mogę wbić na serva kolegi z gametec.pl cs 1.6 STEAM, a na resztę wbijam spokojnie bez zastrzeżeń;/ jak myślicie co w tym może tkwić :) Proszę o pomoc na pewno dam gibona :) Pozdro.!
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Nie moge wbić na serwer, wyrzuca mnie do menu
Witam mam problem z CS'em. Często grałem na jednym serwerze i pewnego razu jak próbowałem wbić, to w połowie czasu łączenia się z serwerem okienko ładownia zniknęło i mnie do głównego menu przeniosło. Nie pojawiło się żadne okienko typu gdzie by coś pisało np. kicked czy coś takiego. Ponadto kiedy...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Nie mogę wbić na serwer z hasłem
Mój problem polega na tym że nie mogę wbić na żaden serwer na którym jest założone hasło. Wpisuje dobre hasło a wyskakuje mi że nieprawidłowe. Innym hasło zawsze działa tylko mi nie. Nie mam wciśniętego CAPS LOCK'a ani nic z tych rzeczy. Nie wiem o co chodzi ;/ Pomocy!
Problemy z CS 1.6
Precaching Resource - nie mogę wbić na serwa
Witam otóż od 2 dni nie mogę wbić na swój serwer cs 1.6. Chodzi o to, że gdy raz pobierała mi się mapa 35hp_2 i miałem napisane completed to zaciął mi się cs. Teraz gdy jest inna mapa na serwerze także podczas wczytywania na Precaching Resource zacina mi się cs. Usuwałem mapę z maps, amx na serwie...
Problemy z CS 1.6
Nie moge wbić na serwer
Bo serwerów nie ma ... Ostatnio w cs non-steam grałem z rok temu. Dowiedziałem się, że ostatnio jakaś oakcja była i poplatało sie troche z tym cs. Ostatnio grałem na v19 ... tak że sobie zainstalowałem Cs 1.6 non-team potem patch v19 odpalam i ... nic ... wpisałem IP serwerów, ale nie mogłem...
Instalacja gry i podstawy
Pomocy Nie moge wbić na serwer wiaderko
Witam Otóż jak wchodzę na wasz serwer to jestem kilka sekund jak sie skończy runda wywala mnie i pisze żebym ściągnął jakiegoś anty czita (lub coś w tym stylu) Czy to jakiś błąd w cs 1.6 a może coś z serwerem jeżeli będziecie mieli pytania o jaki serwer chodzi to powiem. Pozdrawiam...
Problemy z CS 1.6
Nie Moge Wbić Na Server :/ POMOCY
Witam nie mogę wbić na żaden serwer csa , przyczyną tego jest że zapewne mam zablokowane porty,czy jest może jakiś serwer który stoi na innych portach nie na tych podstawowych jeśli tak to proszę o podanie ip
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz