Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6 |
|
Popularne odwołania do tej strony: file read failure cs, file read failure, cs blad read, cs file read failure, cs 1.6 file read failure, file read failure cs 1.6, file read error counter strike, como arrumar file read failure cs, failure to launch counter strike source game, file read failure vhe, counter file read failure, error file read failure, cs file read error, erro cs 1.6 failed read failure, cs 1.6 read file failure, error file read failure cs 1.6, counter strike 1.6 file read failure, fail read failure, hammer file read failure, counterstrike 1.6 file fault
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 File Read Failure |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 10
|
Gdy wszedłem na mój ulubiony serwer to mi wyskoczył błąd, że niemożna znaleźc de_vegas, ściągnąłem ten plik i mi wyskoczył drugi błąd : File read failure. Wie ktoś o co chodzi, i jak rozwiązac ten problem???
|
|
|
|
 |
 Odp: File Read Failure |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 1
|
usun ta mape i sciagnij z innej strony a potem wypakuj do cstrike i z dyni :>
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Pokaż ten błąd.
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 10
|
To ten błąd: 
Ostatnio edytowane przez grzes999 ; 14-04-2009 o 11:24.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 3
|
Raczej to wina tego kogos kto zmienil na tą mapke (admina)
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
http://img217.imageshack.us/img217/8761/754471.jpg
SilentEye 1.0: Hide Your Secret File to Image and Audio File | 17 mb
SilentEye is a cross-platform application design for an easy use of steganography, in this case hiding messages into pictures or sounds. It provides a pretty nice interface...
| Archiwum forum |
|
Witam!
Mam problem pod nazwą DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER, który pojawia się podczas startu komputera po sprawdzeniu w BIOS-ie all, a przed lądowaniem windowsa. Dysk nie jest zniszczony, bo gdy włączam system z płyty CD to on normalnie działa i funkcjonuje, używałem...
| Windows XP |
|
Failure To Launch (2006) BDRip x264-DMZ
http://img522.imageshack.us/img522/8195/faillm.jpg
Failure To Launch (2006) BDRip x264-DMZ
Matroska | 817.7 MiB | 848x368 | AVC @ 1 000 Kbps | English | AAC...
| Filmy komedie / komedie romantyczne |
|
http://i52.tinypic.com/14cry1j.jpg
Release Title: Chingy: Success And Failure (2010)
Release Date: 10/09/2010
Genre: Hip-Hop
Bitrate: VBR (224 - 320)
Folder Size: 101 MB
Number of CD's: 1
Number of Files: 16
| Muzyka, mp3 |
|
Przeczytaj uważnie to co napiszę poniżej i zastanów się 5 razy czy spełniasz wszystkie wymogi zanim będziesz zawracał mi 4 litery!
wstęp o cf; team COMPLETE FAILURE został stworzony przed 2 graczy, grających ze sobą już jakieś pół roku 16/3, 16/4, więc nie znamy się od wczoraj!
Już na wstępie...
| Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy |
|
Witam mam pewien problem. Zrobilem mape, nie ma zadnych bledow bo juz na niej gralem, ale chcialem dodac swoje logo i edytowalem ja, skompilowalem spowrotem ale gdy chce wlaczyc mape wyskakuje mi Fatal error: File read failure. Nie znalazlem odp na moj problem wiec pisze temat. Dodam jeszcze ze...
| Mapy do Counter Strike |
|
1. Convert MKV file
Format supported
HD(High-definition) video ( AVI, MOV, WMV, MP4 TS, MTS, M2TS, MKV)
SD(Standard-definition) video ( AVI, WMV, MP4, MPEG, VOB, FLV, 3GP, ASF, MOD, MOV, etc.)
Step 1 Click "ADD" to load MKV file.
Step 2 go to "convert to" to set the output...
| Multimedia i grafika |
|
Miłość na zamówienie / Failure to Launch (2006) DVDRip Lektor Pl
http://i.wp.pl/a/f/film/008/90/26/0022690.jpg
Rapidshare.com
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| Filmy komedie / komedie romantyczne |
|
Free download Read it Later 0.9 | Pobierz za darmo Read it Later 0.9
Read it Later to rozszerzenie, które jak sama nazwa wskazuje służy do zapisywania stron do późniejszego przeczytania. Zwykle takie strony umieszczane są w zakładkach, jednak po pewnym czasie robi się w nich ogromny bałagan,...
| Internet i sieci |
|
Witam mam problem kiedy ludzie wchodza na moj serwer niektorzy maja blad
Bad file Server is enforcing file consistency for models/player/terror/terror.mdl
robi sie tak po dodaniu pluginu admin_mark jakby mogl mi ktos powiedziec jak to naprawic.
| Problem z pluginem AMX/AMXX |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|