witam mam taki problem wchodze w menu adma amxmodx wybieram staystyki i zmieniam przykladowo show killer, show killer hp zapisuje to 8 niby wszystko ok dziala elegancko ale po zmianie mapy sa znowu inne ustawienia.
[/b]prosze mi nie pisac ze to juz bylo albo google.pl nie po to tu pisze. pozdrawiam
Show killer hp& ap ON
show attackers ON
Show Victims OFF
show killer OFF
show team score on
show total stats on
show best score on
show most destruptive on
hud ststs default on
dist&Hs in hud list OFF
stats of the end of map ON
top15 of the end of map off
say/hp off
say/statsme off
say /rankstats on
say/me on
say /rank on
say/report off
say /score on
say /top15 on
say /stats on
Spec.rank info ON
multikill on
multikill sound on
bomb planting off
bomb defusing off
bomb planted off
bomb defuse succ. off
bomb defuse failture off
bomb pickup off
bomb drop off
bomb count down off
bomb count down (def) off
bomb site reached off
italy bonus kill off
last man on
knife kill off
knife kill sound on
grenade kill off
grenade suicide off
headshot kill off
headshot kill sound on
round counter off
round counter sound on
killing streak off
killing streak sound on
enemy remaining off
double kill on
double kill sound on
Przygotowałem nietypową paczke amxx :hunter: a mianowicie paczke pod server Surf, moze jednak komus sie przyda :D Oto lista pluginow (oczywiscie mozna sobie pousuwac ktore sie nie podobaja)
lastmanbets.amxx ;glosowanie kto wygra PL
realnadedrops.amxx ;wypadaja granaty i NIE WYBUCHAJA...
Witam mam taki problem z amxmodx pobrałem najnowsza wersie 1.81 ze strony AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros! i postępowałem z godnie z instrukcjami z poradników tego Instalacja Amxmodx | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6 i tego Instalacja metamod i metamod-p | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6 no i...
:triniti: chcialbym zaprezentowac swojego amxa tu link
ten amx posiada:
Pilka nozna (dzialajaca na mapach soccerjam)
Diablo mod PL
misci Dupszot ,Headshot i inne
runda nozowa 60 sek + muzyka
odliczanie bomby
jeszcze posiada line jak spiderman
i to ostatnie to rzucanie nozami :)
zapraszam...
Witam , mam problem z amxmodx mam gotowy pak, lecz i tak nie dziala komenda amxmodmenu, chyba brakuje jakiegos pliku , lecz wszystkie mam ... ;( chyba ***.gam
Mam kilka pytań co do amxmodx:
-proszę aby ktoś mi wytłumaczył co i jak.
-jak zrobić aby nie było botów na serwie jak wywalę to znowu się pojawiają :cry:
-wiem jak dodać adma, wywalić, zbanowac, zmienić mapę, głosowanie na mapę, no i tyle
-mam zainstalowanego AMX dla leniwych
-co zrobić aby...
Witam. wie ktos jak wrzucic radio internetowe i ludzie po przez komende /play beda wlanczac http://.................:8080/listen.pls
Dodano: Sob 18 Sie, 2007 ]
powiesz seba ?
Witam. Mam mały problemik mam roundsound i wszystko działa ale niewiem jak wrzucić swoją
muzyke np. cbool1 Cstrike\sound\misc\cbool1.wav jak wpisać lub co do roundsound.sma lub .ini
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u