witam mam strasznie wkurzajacy problem z CS 1.6 non steam dziwne bo wczoraj gralem sobie i mialem wkolko 75 Fps a dzisiaj wlaczam a tu tylko 20 !! I SIE UTRZYMUJE bardzo mnie to denerwuje czu ktos wie jak mi mozna pomoc ?
|
|
witam mam strasznie wkurzajacy problem z CS 1.6 non steam dziwne bo wczoraj gralem sobie i mialem wkolko 75 Fps a dzisiaj wlaczam a tu tylko 20 !! I SIE UTRZYMUJE bardzo mnie to denerwuje czu ktos wie jak mi mozna pomoc ?
Wpisz w consoli fps_max 100 jak nie pomoże to pisz.
wpisalem nic nie pomoglo wpisywalem tez fps_modem 100 i nic :( a moj komp to Intel Pentium 4 3.06 Ghz 1.5 Gb ramu i GeForce 7300 Gt 512 mb
Jak grasz na Steam'ie to wina uploadów.
po pierwsze nie mam steama po drugie gram na Zywiec Team i takiego problemu nigdy nie mialem rozumiesz ? nie wiem moze reinstal pomoze ..
To po co w profilu dawałeś ?
To spróbuj reinstalke zrobić ; ) Jak dalej będzie problem pisz dalej... może ktoś Ci pomoże.Kod:Typ cs: steam i ns
tak zainstalowalem new i to samo :(
Jak wcześniej takich problemów nie miał to ma dobre stery.
Farmazon, www.wiaderko.com tam masz poraddniki jak ustawić więcej FPS !
Albo użyj opcij SZUKAJ
Sry ze nioe szukalem ale juz rozwiazalem problem zrobilem reinstal cs i jest dobrze i chyba wiem przez co tak malo fps all mialem podmienione bronie glosy skiny ludzi i textury map no ale wczesniej chodzilo normalnie teraz mam 60 fps caly czas ... i dziekuje za pomoc :P
Nie dziękuj tylko daj;f Temat do zamknięcia!
| « Problemy amxmodx | problemz mikrofonem w cs'ie » |