Witam dzisiaj kupuje hosting pod serwer CS i mam pytanko, nie mam STEAMA tylko Non i czy moge miec serwer widoczny jako non steam dla mnie i dla innych graczy ? bo slyszalem rozne wersje wiec pytam sie znawców ...
|
|
Witam dzisiaj kupuje hosting pod serwer CS i mam pytanko, nie mam STEAMA tylko Non i czy moge miec serwer widoczny jako non steam dla mnie i dla innych graczy ? bo slyszalem rozne wersje wiec pytam sie znawców ...
Jak nie masz Steama to se kup hosting servera z protokołem v47 NS jest widoczny dla graczy steam i non steam, a po za tym to możesz wgrać plugin umożliwiający grę dla wszystkich graczy cs 1.6
Czasami może się zdarzyć że będzie jako steam , wtedy trzeba przerobić na NS .
a mam jeszcze jedno pytanie czy ta zamiana bibliotek STEAM na Non w hostingowym serwerze dziala na wszyskie hostingi ?
Jeżeli jest dostępna to działa nie było takich przypadków co by nie działało! Napisz gdzie kupujesz to ci powiem czy jest możliwa zamiana bibliotek STEAM na NS :P
mysle jeszcze nad no-excuses.pl a netservers.pl czy oba te hostingi posiadaja tak mozliwosc ?
Nie polecam tych serwerów co podałeś lepiej sprawdź Hitme.pl, Postrzelaj.pl, Pukawka.pl, Hostage.pl
ok wezme se na Postrzelaj.pl czyli mam rozumiec ze ten hosting posiada mozliwosc podmiany biblioteki na NOn steam ?
Jak będziesz kupował serwer to wybież Counter Strike 1.6 (v47) po zakupieniu wciśniesz przycisk serwery potem konfiguracja i na samym dole Instalacja NonSteam: Instaluj :D i masz NS
| « Mam problem po instalacji CS | Fps,i wszystko proste » |