Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6 |
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Odp: CS Problem po instalacji |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 3
|
ale ja szukam v32
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
zainstalowałem na nowo... bez właczenia potem pach v23 i nadal ten sam problem ...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Spalił:
6 za 5 wypowiedzi
Postawił: 0
|
format.
|
|
|
|
 |
|
~Kap$elek zapalił Gibony od:
|
|
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
kurde nie chce mi się robić :/
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Spalił:
6 za 5 wypowiedzi
Postawił: 0
|
v32 jak chciałeś wcześniej
|
|
|
|
 |
|
~Kap$elek zapalił Gibony od 2 osób:
|
|
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
ściaglem v32 i zainstalowałem o dziwo poszedł mi Half life moge grać na necie na innych wszystko działą ale jak włączę CS to znowu czarny ekran 2-3 sekundy i się wyłacza i tak jak bym nic nie właczał
|
|
|
|
 |
|
dawkoos zapalił Gibony od:
|
|
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 5
|
jak masz kleguw kturzy graja w cs i wrzystko dziala to zgrac na pejdzera wrzystko i graj ja tam zrobilem nie instalowalem te part1 part2 itp...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
jakbyco to wpisz w google..patchv23 ...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
|
|
|
|
 |
 |
|
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Otóż mam problem, albo wiecie co? Po co pisac lepiej oglądać :P
Tutaj jest mój filmik na youtube o co chodzi z tym błędem
YouTube - Garry's mod 11 problem z instalacją
| Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
|
Witam.
Gdy instaluję Adobe Photoshop (we wszystkich wersjach tak jest!) wyskakuje Inicjowanie Instalacji, pasek dochodzi do końca i instalator Adobe się nagle wyłącza bez żadnego komunikatu... W menadżerze zadań znikł - tak jakbym sam anulował instalację.Taki problem występuje we wszystkich...
| Multimedia i grafika |
|
Witam mam taki problem przy instalacji Counter Strike 1.6 Steam jak i NonSteam gram w Bibliotece mamy 7 Kompów Więc czemu by nie założyć własnego klanu a więc przejdę do rzeczy Gdy Instaluje Steam oraz Non-Steam Wyskakuje mi że muszę podac Hasło lecz ja go nie znam a u nas jest tak jeżeli mamy grę...
| Problemy z CS 1.6 |
|
witam pobralem z neta gre swat 4 w plikach rar i podczas instalacji wyskakuje mi blad : Content/Sound/ScriptedVO/Abomb_call.ogg.Zweryfikuj czy plik instnieje i czy masz do niego dostep. Nie wiem co robic tyle czasu pobieralem gre a tu zonk :) Mozecie mi jakos pomoc??
| Problemy techniczne z grami |
|
Mam taki problem ze mi nie laduje mapy na new game ale nigdy niemialem takiego czegos juz mialem amxx ale zrobilem teraz nowe i teraz mam ten problem.
| Problemy i konfiguracja AMXX |
|
Witam, po zainstalowaniu amx'a trzeba podać dane konta FTP mojego serwera... wpisuje wszystko jak trzeba ( host , port , username , password ) , naciskam "connect" i " Connect timed out " ... Serwer mam na postrzelaj.pl net słaby 256 kb/s ... To od neta czy źle wypełniam czy coś innego jeszcze ?!...
| Problemy i konfiguracja AMXX |
|
Grałem kiedyś w CS wszystko dobrze cacy działoło ale po jakiś roku czyli od tygodnia chciałem nagrać cs i znowu zaczać ciupać
Inastalacja przebiegla dobrze i wszystko mam zainsalowane Counter Strike 1.6 Non Steam
no ale jak właczam gre jest czarny ekran później słychać muzykę i okno się wyłącza...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam problem z instalacja pokemoda :( Szukam kogos kto pomoglby mi to zrobic ;] Wszystkich chetnych proszę o kontakt na GG: 976192
lub posilbym o jakis doklady i polski poradnik dotyczacy instalacji tego wlasnie moda :)
Z gory thx :wink: :D
PS. Za pomoc dzieki ktorej uda mi sie...
| Amx Mod X |
|
Po instalacji csa pojawił mi się taki błąd:
http://img387.imageshack.us/img387/455/screennp1.png
Kiedyś instalowałem csa z tego samego źródłą i działał normalnie a teraz nie działa:/ proszę o pomoc.
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam
Ściągałem sobie CS-a ( a nawet 2*) i pojawił mi się problem chodzi o to że daje 2 język akceptuje wszystko zaczyna się instalacja kopiuje kilka plików , kopiuje core.dll i zdycha instalacja (gaśnie) :evil: . O co łazi , kiedyś mi się zdarzyła taka sytuacja ale jakimś cudem zainstalowało...
| Instalacja gry i podstawy |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|