Mam problem. Czy mogłby mi ktos wytłumaczyc pokolei jak sie zdejmuje VAC z serwera bo juz zmieniłem serwer ze steam na non steam ale jak wchodze to wyskakuje Invalid cd key. Moj serwer jest na gamepad. Prosze o szybko odpowiedz
|
|
Mam problem. Czy mogłby mi ktos wytłumaczyc pokolei jak sie zdejmuje VAC z serwera bo juz zmieniłem serwer ze steam na non steam ale jak wchodze to wyskakuje Invalid cd key. Moj serwer jest na gamepad. Prosze o szybko odpowiedz
zrób tak jak tu pisze http://www.wiaderko.com/cs-1.6/podst...strike/art/485 bo musisz przerobic na nonsteam
Jak zmieniłeś ? sv_lan 1, insecure (na biniarkach 2xxx)Zamieszczone przez czaja1992
tak tam zmieniłem z sv_lan 0 na sv_lan 1. Ale dalej pisze invalid cd key. Ale dobrze zrobiłem chyba bo przed wpisaniem sv_lan 1 to pisalo secure a teraz pisze not secure czyli juz jest na non steam. Ale dalej jest invalid cd key. Prosze o pomoc
[ Dodano: Sob 19 Sty, 2008 ]
Tak zrobiłem ale dalej pisze. "Po tych operacjach serwer będzie działał jako nonsteam. Pozostaje nam jeszcze tylko wyłączyć VACa, gdyż na i tak sie nam nie przyda. Edytujemy plik liblist.gam i zmieniamy w nim secure "1" na secure "0"" I własnie nie moge tego znalezc. Gdzie jest ten LIBLIST.GAM ? Bo tam mam rozne pliki ale tego liblist gam nie ma :/. Prosze o pomoc
folder cstrike/liblist.gam
Dopsiz do polecenia startowego "-insecure"
Ja wykupiłem serwer na gamepadzi i tam jest zakładka edycja ale tam nie ma takiego pliku jak "liblist.gam" Co mam zrobic?
[ Dodano: Sob 19 Sty, 2008 ]
A moze nie ma tego pliku dlatego ze amx nie jest zainstalowany? Ale tego tez nie wiem jak sie instaluje. Prosze niech mi ktos poda jakis link gdzie jest wszystko opisanie dokładnie. Bo ja sa jakies instrukcje tutaj ale to jest chyba dla tych serwów załozonych recznie a ja mam w siecie na Gamepadzie. Prosze o pomoc
musisz zamienić bioblioteczki http://www.cstrike.ro/cstrike_files/engine.v15.tgz !!!!!!!
W konsoli serwera(lub przez rcon) secure 0
czaja1992, w pliku liblist.gam (w katalogu cstrike) ustawKod:secure "0"
Musisz się do FTP zalogować i tam folder cstrike/liblist.gamZamieszczone przez czaja1992
| « Cs mi za szybko chodzi | problem z sXe » |