Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Cs mi za szybko chodzi:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: gra chodzi za szybko

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3563
Narzędzia wątku

Cs mi za szybko chodzi

daszek1994 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo , jak gram np. z botami to tak mi szybko chodzi ze glowa boli a jak wbije na czyjis serwwer to tez chodzi ze o ja a do tego mam tam lagi ;/ a ping mam 30-70 max
!! HELP !!

nForce is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

http://www.forum.wiaderko.com/topics...bko-vt7407.htm
szukaj to nie boli

123

dzieki

daszek1994 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Szukalem to bo kiedys widzialem ale znalezsc nie moglem :mad:

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szybko mi net chodzi ?
witam, mam pytanie: czy mi szybko chodzi net ? patrzcie na fotke http://img11.imageshack.us/img11/4136/przechwytywaniekf.png
Pytania z odpowiedzią
Postać chodzi za szybko i ją przycina...
Witam. Mam pewien problem. Na non steamie moja postać chodzi za szybko i ją przycina co jakiś czas... Na steamie chodzi normalnie. Configi mam takie same. Nie rozumiem tego błędu. Proszę o pomoc...
Problemy z CS 1.6
Szybko leci czas, szybko sie chodzi
Witam, tak jak w temacie... mam problem, zainstalowalem csa 1.6, patcha v26, i gdy chce zagrac z kims (lub z botami) to gdy wchodze i proboje isc to idzie mi szybko i sie zacina... czy wie ktos o co chodzi?
Problemy z CS 1.6
Szybko dostaniesz->GIBONEK,szybko zrobisz->grafike ;D Zapraszam!
Witam! proszę o zrobienie mi loga o wymiarach:890x154 i umieszczenie napisu: "Intensive Clan " i umieszczenie tego oto herbu -> ImageShack - Hosting :: 17759284ez6.png Mógłby mi ktoś skonwertować ten herb na format .jpg ? Dam gibona i ten co zrobi wszystko na moich oczekiwaniach dostanie moje...
Prośby o wykonanie grafiki
O co w tym chodzi?
Witam,ściągnąłem cs'a i chciałem zainstalować ale podczas instalacji,pojawiło mi się to i nie wiem co dalej,proszę o natychmiastową odpowiedź!! http://i35.tinypic.com/dceo86.png Tutaj jest screen z tego czego nie umiem zrobić
Problemy z CS 1.6
Amx Nie Chodzi
Witam mam taki problem, że pluginy nie chodzą no amx też Sprawdzałem mam w dll ten plik do linuxa "metamod_i386.so" Testowałem na własnym hlds chodziło Wgrałem amx dla kolegi i nie działa :/ Może coś pominęłem...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Counter-Strike chodzi za szybko
Seba wiem że powtarzam ten teamat http://www.forum.wiaderko.com/topics54/counter-strike-chodzi-zbyt-szybko-vt7407.htm ale sposoby wnim podane u mnie nie działają pomozcie szukałem już wszedzie i nikt mi nie może powiedziec co to jest. Cs chodzi mi tak samo wrzucałem config i nic. Mój...
Problemy z CS 1.6
Graa chodzi za szybko - Speedhack - jak naprawić?
Jeżeli masz procesor AMD x2 (dwurdzeniowy), i gra chodzi Ci jakbyś miał spithaka to ten temat jest dla Ciebie. Jeżeli masz inny procesor to po prostu wyłącz speedhacka i już ;p 1. Ściągamy AMD Dual-CoreOptimizer 2. Po ściągnięciu zainstaluj (w dowolne miejsce, np. w program files) 3....
Poradniki do Counter Strike 1.6
Counter Strike chodzi zbyt szybko.
Witam! Od pewnego czasu, counter strike zaczoł mi chodzic strasznie szybko, tak jak np na speed hacku :O nie wiem co jest, wszedzie tak mam na kazdym serwerze, a ustawione mam cl_maxspeed 320, nie wiem co jest. Patcha mam zainstalowanego v26. pomocy
Poradniki do Counter Strike 1.6
o co chodzi
Gram sobie normalnie w csa, a tu nagle gra sie wylacza i taki blad sie wyswietla: http://img159.imageshack.us/img159/383/bladcsxu3.png Taki blad wystepuje od wczoraj, wyswietla sie srednio po 2-3 minutach gry :/ ps. robilem reinstall, mam steam
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz