Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Reliable Channel Overflow:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: error hlds overflower, reason channel overflowed counter 1.6, cs 1.6 reliable channel overflowed make-amxserv

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2102
Narzędzia wątku

Reliable Channel Overflow

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Witam, posiadam serwer JailBreak i co jakiś czas wywala niego graczy z błędem Reliable Channel Overflow. Serwer jest Steam. Wie ktoś w czym może tkwić problem?

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Odp: Reliable Channel Overflow

naven is Online
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Jestem prawie pewien, że wywołują go pluginy amx, miałem tak z predatorem(zresztą zobacz temat w vipie)

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Reliable channel overflowe
Witam. Na serwerze po zmianie mapy po kilku sekundach wyrzuca wszystkich z serwera i reason: Reliable channel overflowe Jest to tylko na moim serwerze. Co to może być? Proszę nie wysyłać mi linku do wiki -.- Mój server.cfg hostname "ZABIJAMY.PL
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam] Reliable Channel Overflowed (Deathrun, Jailbreak itp.) :/
A więc mam problem. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że tutaj się uda. Po prostu wchodzę na jakiś serwer deathrun, jailbreak albo podobny (surf działa, ffa, tp, itp.) i nie widzę celownika, hp, itp. (w pierwszej albo drugiej rundzie) a potem kickuje mnie z komunikatem "Reliable...
Problemy z CS 1.6
Reliable Channel Overflow
Witajcie, ostatnio zaczal pojawiac mi sie blad Reliable Channel Overflow Co moze byc jego przyczyna ? Co go powoduje ?
Duży problem z serwerem(SZ_GetSpace: overflow on netchan-&amp;gt;message)
Witam serdecznie. Mam straszne problemy z serwerem. Oto zrzut z konsoli w panelu: SZ_GetSpace: overflow on netchan-&amp;gt;message SZ_GetSpace: overflow on netchan-&amp;gt;message SZ_GetSpace: overflow on netchan-&amp;gt;message SZ_GetSpace: overflow on netchan-&amp;gt;message WARNING: reliable overflow...
Reliable channel overflowe - diablo
Witam. Polecono mi zrobić tak, żeby eliminować po kolei 1 plugin to błąd zniknie, bo jakiś tam mozę bugować. No i okazało się że to diablo :/! A serwer jest diablo. Także proszę o pomoc. Mod został trochę przerobiony przezemnie. W załączniku się znajduje.
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Non Steam] Reliable channel overflowed opóźnienia gry
Eloszka...Mam problem i to poważny. To tak gram sobie a tu nagle wszystko zaczyna działać z dużym opóźnieniem czyli po wygraniu rundy np. przez CT muzyczka leci po około 10sekundach;/Gdy kogoś zabije to moje hity wyswietlane sa też po jakimś czasie.O adminowaniu nie wspomnne po wpisaniu komendy na...
Problemy z CS 1.6
reliable channel overflowed - tylko na 1 serwie?
eLo, dzisiaj po reinstalacji steam niby wszystko jest ok ale...Kiedy chce wbić na mój ulubiony serwer DM - STER po wybraniu teamu wyświetla mi się : reliable channel overflowed mam to ,,coś" tylko na tym 1 dmie ale bardzo lubie tu grać więc chciałbym rozwiązać problem. Przed reinstalacją wszystko...
Problemy z CS 1.6
cutllikedlist overflow
Witam! Mam problem, czasami podczas gry na serwerze, wyskakuje błąd i wyrzuca wszystkich do pulpitu z błędem engine.exe i CUtlLinkedlist overflow! mam wrażenie, że to coś w związku z fleshami, smokami... prosiłbym o pomoc! ;)
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Reliable channel overfload!
jak w temacie - czasami, tak 1/4 razy wyskakuje mi taki błąd łączenia do serwera i mnie wyrzuca. (mam slota, ale to mnie denerwuje i nie mam już pomysłu). jak ktoś ma pomysł... :)
Instalacja gry i podstawy
Reliable channel overflowe
Mam problem z tym ze graczy wyrzuca z mojego serwera i pisze Reliable channel overflowe co mam z tym zrobic ? jaka jest tgo przyczyna ?Napiszcie co mam zrobic !! HELP !!
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz