Witam , mam problem :/ kupiłem serwerki i one się wyłączają :( co dziennie gdy wbijam na kompa serwery są wyłączone :( proszę pomózcie co zrobić aby sie nie wyłączały ? :/
|
|
Witam , mam problem :/ kupiłem serwerki i one się wyłączają :( co dziennie gdy wbijam na kompa serwery są wyłączone :( proszę pomózcie co zrobić aby sie nie wyłączały ? :/
Gdzie je masz? Instalowałeś coś?
A więc serwer jest na hsotingu dedykowanym ... Wyłączaja sie obydwa :/ nie wiem czemu :( Amxx brayan ...
na wcześniejszym hostiingu nie było problemów a tu co chwila off :/ tylko trace graczy...
--
ps. proszę nie pytać się gdzie mam hosting ani krytykować .. (Dziękuję).
Wyłącz amxx i zobacz czy ciągle są crashe
zapewne to wina wlasnie serwerow, wlasnie na gametec.pl jest tak ze w nocy serwery wylaczaja sie automatycznie ale po 5 minutach sie wlaczaja :)
nic nie dało dalej się wyłączają :/ Proszę o pomoc !
Skoro przy wyłączonym amxx nie działa to pisz do nich
może pokazać logi ?
Jak masz amx wyłączony to z logów nic się nie dowiemy raczej.
może i się dowiesz... np: can't load model player/arctic......
Wtedy crashe są od razu
nie od razu...
np jak masz mapę de_nie wiem co, która wymaga modelu jakiegoś... nie wiem zombiaka albo czegoś innego to serwer zcrashuje dopiero jak ta mapa się włączy![]()
Modele entity do map, a modele graczy to różnica, postacią jesteś ty i jeśli twojego modelu brakuje to nie możesz wejść do drużyny nawet
dałem przykład XD, wiadomo o co chodzi, jak usuwał modele, to wie czemu nie działa.
Autor wątku chyba już sobie poradził, więc proponuję zakończyć to floodowanie i zamknąć temat
Panu podziękujemy.ps. proszę nie pytać się gdzie mam hosting ani krytykować .. (Dziękuję).
| « Plik *wad. | admin say/@@ » |