Popularne odwołania do tej strony: hamachi probleme class c, half life 2 hamachi probleme c, hamachi class c error, hamachi counter strike class c, cs lan class c hamachi, esf hamahi servery, hamachi class c problem, hamachi cs 1.6 class c, patch eror class c, half life hamachi problems, local c hamachi cs, class c problem hamachi, how to run sven coop over hamachi, class c hamachi counterstrike error, amin chamachi, comment half life hamachi, no puedo entrar a cs 1.6 clase c, hamachi local c counter-strike, chamachi do csa download, half life hamachi class, heroes 3 lan problem, local client c error, cywilizacja 5 problem z połaczeniem lan, hamachi serwer pośredniczący odrzucił twoją, counter strike hamachi klasse c
Siemka mam problem z (Lan servers are restricted to local clients (class C) nie takie jak zawsze mam taki chcemy z kolea zagrac na servie prez hamachi (ja go zakladam) no i jak on chce wbic to pisze CLass C problem to wpisuje sv_lan 0 i moze wbic ale po zmianie mapy Znow mi sie to wyswietla robie prez New Game.Prosze o pomoc. NIe WIEM DLACZEGO OSTARNI TEMAT TRAFIL DO KOSZA :(
Siema!
Chcemy sobie popykać w cs'a z kolegą przez hamachi. Mamy już sieć, ja robie serwer hlds zaminiam ip serwera z ip hamachi, u mnie działa ale u kolegi nie. pisze mu cały czas retrying connection to server czy jakoś tak. Co robić?
PS.firewalle i blokady internetowe wyłączone, wersje cs te...
Witam! Mam problem z założeniem serwera lan (hamachi) gdy klikam start serwer wyskakuje mi błąd , oto jego zdjęcie:http://yfrog.com/03beztytuuulnp
Pomóżcie !
Poniewaz jest to moj pierwszy post - witam wszystkich serdecznie :)
Chce sobie testowo odpalic CS 1.6 i potrenowac z kolega po hamachi. Sciagnalem wersje CS16_full-V35_DiGiTALZONE. Gra mi sie odpala, moge grac z botami. Jednak kiedy postawie serwer (normalnie z gry przez new game) to kolega...
Witam,
chciałem z kolegą zagrać przez hamachi i wyskakuje nam popularny błąd class c. Oboje mamy tą samą wersje hamachi, CS'a non steam i to samo ip w hamachi. To samo, tzn 5.141. ...
Więc pliku aliases.txt nie musimy robić, jednak dla pewności zrobiłem takowy. Oboje wpisaliśmy w konsoli sv_lan...
:angry2: Ponownie problem z serwerem. Wszystko bylo OK. Dopóki, w mapcyle nie wybraliśmy niestandardowej mapki. Kiedy probowalo zmienic, byl zawias. Kiedy niby zmienilo ( nastapil reset i standardowa mape wrzucilo ), w wyszukiwarce serwerów nazwa serwera zmienila sie na Half-Life, i jak probuje...
Witam
Mam wewnętrzne IP i nie widać mojego serwera. Zainstalowałem Hamachi stworzyłem sieć, włączam hlds, zakładam serwer i w ip jest moje ip zamiast ip hamachi... kumpel nadal nie widzi serwera.. powie ktoś jak zrobić aby w końcu serwer działał?
czterem kolegom z klasy załatwiłem cs 1.6 non steam...
Chcieliśmy sobie pograć lecz powstał problem
mój kolega ma neostrade 512 kilo..założył serwa
trzech kumpli którzy mają neostrade spokojnie wbijają na tego seva i grają..
Ja mam radiówke 512 kilo i nie moge wejść na tego serwa......
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u