Witam.Mam 14 lat,gram 3 latka w cs.Gram i "chce" cos w cs osiagnac.. Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem myszki i podkladki (max 140zl).najlepiej narazie sama myszka a w grudniu gdy bede przy kasie dobiore do niej odpowiednia podkladke.Mam dosyc mala dlon,co polecacie?Zeby naprawde dobrze sie gralo.
Witam,
Od pewnego czasu pogrywam sobie w Csa, wszystko ładnie śmigało, ale od wczoraj jak załaduje mi się jakakolwiek mapa gra się zawiesza ;/ Mam Windowsa 7, ale nie miałem żadnych problemów na nim.
Dodaje logi z błędu aplikacji:
Nazwa aplikacji powodującej błąd: hl.exe, wersja: 1.1.1.1,...
Siema prosze o pomoc poniewaz nie dam rady grac .... Ok zaczynamy .... Jak strzelam z ak albo m4 w ct jak ja jewstem tt to nie dam rady trafic w niego chociasz ze server automatycznie wymuasza interp 0.01 .... .. I jak strzleam to mam male lagi;/ Wierze ze mi pomożecie;)
Witam,mam probel z niektorymi mapami
Wiec dzisiaj rano wchodze na serwa,jest de_nuke partrze a tu ciemne niebo,nie ma slonca jak normalnie tylko ciemno.Przeinstalowalem cs i wszystko wrocilo do normy
Teraz wieczorem wchodze na serwer i jest grana mapa de_inferno atu rowniez czarne niebo jednak...
Witam. MÓgŁby ktoŚ wstawiĆ binarki do przerobienia serwer na non steam? Mam wykupiony na pukawka.pl i chce go przerobiĆ ale nie umiem znaleŹĆ...
Z tego co wiem to juŻ sĄ nowe wiĘc jak ktoŚ ma to niech wstawi link
ps: Nie piszcie takich postÓw ja teŻ mam problem taki jak ty pomocy itp. Jak ktoŚ...
Free download Binary Browser 5.1 | Pobierz za darmo Binary Browser 5.1
Potężny w swoich możliwościach edytor binarny który z pewnością przyda się programistą i deweloperom w pracy. W pełni obsługuje wyrażenia regularne, pomaga na definiowanie i przeglądanie danych oraz dzięki...
Free download LED Binary Clock 2.0.8 | Pobierz za darmo LED Binary Clock 2.0.8
LED Binary Clock jest darmowym zegarem binarnym wyświetlającym czas w diodach LED (pionowo lub poziomo), posiada również funkcję alarmu pozwalającą ustawić Ci wiele przypomnień.LED Binary Clock jest w 100% darmowy.
...
Kurde...
Jak zmienic muzyke po rr_knives??
Bo ja mam jakiego Chucka Norisa
Zmieniałem w Pliku .sma
ale nic nie dało
Plsika o szybką odpowiedz
JESLI TO PYTANIE JEST JUZ NA FORUM PROSZE O LIN:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
witam. mam oryginalnego cs 1.6 wraz ze steamem. instaluje steama leci update i po tym update instaluje csa. wszystko dobrze do czasu. probuje uruchomic steama, nic nie dziala,nie pokazuje sie ikona ale w procesach widnieje steam, probuje uruchomic csa tez nic. moze ktos mi poradzi??
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u