Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Probem z Binary chyba:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 794
Narzędzia wątku

Probem z Binary chyba

Szary322 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam ,mam server Linux (postawiony) i po jakims czasie crashuje mi server :

patrzylem w logach i takie cos pisze : CRASH: nie, 22 lis 2009, 13:48:12 CET
Start Line: ./hlds_i686 -game cstrike -binary ./hlds_i686 +ip 91.210.128.80 +port 27015 +maxplayers 18 +sys_ticrate 100 -pingboost 0 +map de_westwood +servercfgfile server.cfg

wie ktos jak to naprawic ? jest to server paintball (wiec moze to zwiazane z modem ?) prosze o pomoc :)

Odp: Probem z Binary chyba

peku33 is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

to cały błąd?
co jest w zzwykłych logach na końcu, bo to jest chyba debug

PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
probem z myszka
Witam.Mam 14 lat,gram 3 latka w cs.Gram i "chce" cos w cs osiagnac.. Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem myszki i podkladki (max 140zl).najlepiej narazie sama myszka a w grudniu gdy bede przy kasie dobiore do niej odpowiednia podkladke.Mam dosyc mala dlon,co polecacie?Zeby naprawde dobrze sie gralo.
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
[Steam & Non Steam] Probem - Zawieszajacy sie CS 1.6
Witam, Od pewnego czasu pogrywam sobie w Csa, wszystko ładnie śmigało, ale od wczoraj jak załaduje mi się jakakolwiek mapa gra się zawiesza ;/ Mam Windowsa 7, ale nie miałem żadnych problemów na nim. Dodaje logi z błędu aplikacji: Nazwa aplikacji powodującej błąd: hl.exe, wersja: 1.1.1.1,...
Problemy z CS 1.6
Działające Binary NS
Siema. Poszukuje "działających" binarek do serwera HLDS2 NonSteam. Za pomoc dam GIBONA.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Probem z celownikiem
Siema prosze o pomoc poniewaz nie dam rady grac .... Ok zaczynamy .... Jak strzelam z ak albo m4 w ct jak ja jewstem tt to nie dam rady trafic w niego chociasz ze server automatycznie wymuasza interp 0.01 .... .. I jak strzleam to mam male lagi;/ Wierze ze mi pomożecie;)
Pytania z odpowiedzią
probem z mapami
Witam,mam probel z niektorymi mapami Wiec dzisiaj rano wchodze na serwa,jest de_nuke partrze a tu ciemne niebo,nie ma slonca jak normalnie tylko ciemno.Przeinstalowalem cs i wszystko wrocilo do normy Teraz wieczorem wchodze na serwer i jest grana mapa de_inferno atu rowniez czarne niebo jednak...
Problemy z CS 1.6
Binary non steam
Witam. MÓgŁby ktoŚ wstawiĆ binarki do przerobienia serwer na non steam? Mam wykupiony na pukawka.pl i chce go przerobiĆ ale nie umiem znaleŹĆ... Z tego co wiem to juŻ sĄ nowe wiĘc jak ktoŚ ma to niech wstawi link ps: Nie piszcie takich postÓw ja teŻ mam problem taki jak ty pomocy itp. Jak ktoŚ...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Binary Browser 5.1
Free download Binary Browser 5.1 | Pobierz za darmo Binary Browser 5.1 Potężny w swoich możliwościach edytor binarny który z pewnością przyda się programistą i deweloperom w pracy. W pełni obsługuje wyrażenia regularne, pomaga na definiowanie i przeglądanie danych oraz dzięki...
Archiwum forum
LED Binary Clock 2.0.8
Free download LED Binary Clock 2.0.8 | Pobierz za darmo LED Binary Clock 2.0.8 LED Binary Clock jest darmowym zegarem binarnym wyświetlającym czas w diodach LED (pionowo lub poziomo), posiada również funkcję alarmu pozwalającą ustawić Ci wiele przypomnień.LED Binary Clock jest w 100% darmowy. ...
Użytkowe
Probem
Kurde... Jak zmienic muzyke po rr_knives?? Bo ja mam jakiego Chucka Norisa Zmieniałem w Pliku .sma ale nic nie dało Plsika o szybką odpowiedz JESLI TO PYTANIE JEST JUZ NA FORUM PROSZE O LIN:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Amx Mod X
probem
witam. mam oryginalnego cs 1.6 wraz ze steamem. instaluje steama leci update i po tym update instaluje csa. wszystko dobrze do czasu. probuje uruchomic steama, nic nie dziala,nie pokazuje sie ikona ale w procesach widnieje steam, probuje uruchomic csa tez nic. moze ktos mi poradzi??
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz