Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Router, Neostrada [zmienne ip] Problem z log in...:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: problem z ip w routerze, cs hlds tp-link wr543g

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4084
Narzędzia wątku

Router, Neostrada [zmienne ip] Problem z log in...

Vexus is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam taki problem... Mam neostrade ze zmiennym ip, routera i laptopa na ktorym siedzi siostra i internet idzie do niej tez z routera, ale mniejsza z tym... wpisalem 192.168... itd... i co mam teraz zrobic zeby osoby mogly sie dolaczyc do mojego serva bo jak narazie niema takiej mozliwosci :/ \\ BEDZIE LECIAL + !

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Na neo serw możesz postawić tylko na no.ip lub hamachi
A co to i jak to zrobić to znajdziesz na forum.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z przekierowaniem portów na cs hlds IP Zmienne!
Witam mam problem w cs mam ip zmienne i chciałem postawić server hlds ale niewiem jak postawiłem host na no-ip tam w hlds jak stawiam server to mam ip 192.168.2.129:27015 aa na whatmyip mam 79.191.33.15? i jak odblokuje porty co to da proszę o pomoc bo chce mieć własny server i pograć z kolegami...
Problemy z HLDS
Problem z neostrada
Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec. Z gory dziekuje :)
OffTopic - Counter Strike
Server CS 1.6 Non Steam + Neostrada + Router
Witam! Chciałbym postawić server cs 1.6 non steam na swoim kompie. Prosiłbym o pomoc w odblokowaniu portów i wyjaśnieniu jak postawić ten server. Prosiłbym o nie podawanie linków i nie chcę hamachi. Mój router to TP-LINK W8910G. Z góry dzięki.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Problem Z neostrada 1mb
Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz .... moze wie ktos z was jak temu zaradzic :( http://www.speedtest.net/result/544335213.png
Internet i sieci
problem cs-source admin non steam zmienne ip
witam. mam problem z dodaniem admina do cs-source. mam mani admin plugin i amx moda. nie wiem który z nich mam skonfigurować. mam non steam i zmienne ip więc opcje na id i ip odpadają. moze ktoś podać jakiś konfig dla admina na nick lub hasło?? i gdzie dokładnie mam to wpisać. bo w tej chwili jak...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Problem z HLDS router ap client neostrada
Chciałbym założyć server non steam przez HLDS. Mam router ap client TL-WR543g którym się łącze bezprzewodowo z routerem Tp-link wd-8901g dodam jeszcze że mam neostrade. W ap client odblokowuje tak: Lecz w modemie od neostrady: Czy coś źle robię w odblokowywaniu portów czy coś w hlds? W...
Problemy z HLDS
HLDS problem z ip(lan + neostrada
Witam! Mam następujący problem: mam lan w domu na 3 komputery , na głównym chce postawić hlds. Jako że mam neostrade to załozyłem sobie konto no-ip. Jak włączam HLDS to pobiera on adres pierwszej karty sieciowej jaką znajdzie niestety jest to moja karta lan z wewn. ip.Dopisywałem do hldsa +ip...
Problemy z HLDS
Neostrada zmienne ip zmienne porty
Witam ! mam taki otoz problem. Jakis czas temu musialem podlaczyc router do kompa i od tamtej pory kiedy robie dedicate serwer ip mam 192 ... Na nie moge sie tylko podlaczyc z lapka i z kompa do ktorego jest podlaczony router. zrobilem juz sposob z no-ip.com ale wystepuje mi ten problem ze...
Problemy z HLDS
Serwer CS 1.6 + neostrada 1mb+ router D-Link = problem
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6. Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !! moj router to D-link DSL-G624T neostrada 1mb ...
Problemy z HLDS
Zmienne zewnetrze IP + router + neostrada
A więc jak już się domyślacie, chce stworzyć serwer i grać z kolegami. Mam neo 512. Zewnetrzne IP mam przez to zmienne (wnioskuję to z tego, że po każdym włączeniu kompa strony takie jak http://whatismyipaddress.com/ pokazuja mi inne ip. Mam router, połączenie jest rozdzielone na 2 pecety....
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz