Mam taki problem... Mam neostrade ze zmiennym ip, routera i laptopa na ktorym siedzi siostra i internet idzie do niej tez z routera, ale mniejsza z tym... wpisalem 192.168... itd... i co mam teraz zrobic zeby osoby mogly sie dolaczyc do mojego serva bo jak narazie niema takiej mozliwosci :/ \\ BEDZIE LECIAL + !
Witam mam problem w cs mam ip zmienne i chciałem postawić server hlds ale niewiem jak postawiłem host na no-ip tam w hlds jak stawiam server to mam ip 192.168.2.129:27015 aa na whatmyip mam 79.191.33.15? i jak odblokuje porty co to da proszę o pomoc bo chce mieć własny server i pograć z kolegami...
Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec.
Z gory dziekuje :)
Witam! Chciałbym postawić server cs 1.6 non steam na swoim kompie.
Prosiłbym o pomoc w odblokowaniu portów i wyjaśnieniu jak postawić ten server. Prosiłbym o nie podawanie linków i nie chcę hamachi.
Mój router to TP-LINK W8910G. Z góry dzięki.
Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz ....
moze wie ktos z was jak temu zaradzic :(
http://www.speedtest.net/result/544335213.png
witam. mam problem z dodaniem admina do cs-source. mam mani admin plugin i amx moda. nie wiem który z nich mam skonfigurować. mam non steam i zmienne ip więc opcje na id i ip odpadają. moze ktoś podać jakiś konfig dla admina na nick lub hasło?? i gdzie dokładnie mam to wpisać. bo w tej chwili jak...
Chciałbym założyć server non steam przez HLDS.
Mam router ap client TL-WR543g którym się łącze bezprzewodowo z routerem Tp-link wd-8901g dodam jeszcze że mam neostrade.
W ap client odblokowuje tak:
Lecz w modemie od neostrady:
Czy coś źle robię w odblokowywaniu portów czy coś w hlds?
W...
Witam!
Mam następujący problem: mam lan w domu na 3 komputery , na głównym chce postawić hlds. Jako że mam neostrade to załozyłem sobie konto no-ip.
Jak włączam HLDS to pobiera on adres pierwszej karty sieciowej jaką znajdzie niestety jest to moja karta lan z wewn. ip.Dopisywałem do hldsa +ip...
Witam ! mam taki otoz problem. Jakis czas temu musialem podlaczyc router do kompa i od tamtej pory kiedy robie dedicate serwer ip mam 192 ... Na nie moge sie tylko podlaczyc z lapka i z kompa do ktorego jest podlaczony router. zrobilem juz sposob z no-ip.com ale wystepuje mi ten problem ze...
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6.
Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !!
moj router to D-link DSL-G624T
neostrada 1mb
...
A więc jak już się domyślacie, chce stworzyć serwer i grać z kolegami.
Mam neo 512. Zewnetrzne IP mam przez to zmienne (wnioskuję to z tego, że po każdym włączeniu kompa strony takie jak http://whatismyipaddress.com/ pokazuja mi inne ip.
Mam router, połączenie jest rozdzielone na 2 pecety....
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u