Elo. Chcę się dowiedzieć, czy dobrze jest zrobiony roundsound, niedługo będę dodawał nutki na serwer i chcę mieć wszystko gotowe.
oto kod :
Kod:#include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer") register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin") register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin") } public t_win() { new rand = random_num(0,5) client_cmd(0,"mp3 stop") switch(rand) { case 0: client_cmd(0,"spk misc/tt100") case 1: client_cmd(0,"spk misc/tt200") case 2: client_cmd(0,"spk misc/tt300") case 3: client_cmd(0,"spk misc/tt400") case 4: client_cmd(0,"spk misc/tt500") } return PLUGIN_HANDLED } public ct_win() { new rand = random_num(0,5) client_cmd(0,"mp3 stop") switch(rand) { case 0: client_cmd(0,"spk misc/ct100") case 1: client_cmd(0,"spk misc/ct200") case 2: client_cmd(0,"spk misc/ct300") case 3: client_cmd(0,"spk misc/ct400") case 4: client_cmd(0,"spk misc/ct500") } return PLUGIN_HANDLED } public plugin_precache() { precache_sound("misc/ct100.wav") precache_sound("misc/ct200.wav") precache_sound("misc/ct300.wav") precache_sound("misc/ct400.wav") precache_sound("misc/ct500.wav") precache_sound("misc/tt100.wav") precache_sound("misc/tt200.wav") precache_sound("misc/tt300.wav") precache_sound("misc/tt400.wav") precache_sound("misc/tt500.wav") return PLUGIN_CONTINUE }
dobrze jest wszystko ? czy trzeba coś poprawić ?
np. wartość "client_cmd(0,"mp3 stop")" różni się czymś od : "client_cmd(0,"stopsound")" ?
proszę o dokładne obejrzenie i proszę powiedzieć, czy może wystąpić jakiś błąd w tym, że nie będzie ściągało/ odtwarzało muzyki na serwerze ?
z góry dzięki. plz o szybką odpowiedź.
p.s. mam już pliki roundsound.sma i roundsound.amxx pytanie tylko, czy dobry kod do pluginu ?
[CODE]