Mam pytanie ?
Jak postawić serwer w cs 1.6.
Próbowałem przez hlds a tu takimi błąd wyskakuje:Unable to load authentication library,Exiting.
Może mi ktoś pomóc.
Witam. Mam pytanie jak założyć własny serwer CS 1.6 na non steam. Bo jak właczam sewer przez HLDS to mi się włacza ale mój kolega nie może wejść na serwer. Ma dodany ten serwer w favorites i pisze mu "not responding" czytałem że trzeba przez jakiś program czy coś. Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam...
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6.
Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ?
Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój
serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi
zupełnie inne...
Mam taki problem, ściągnąłem cs:s i gram sobie z 3 kolegami ale czasami nie ma serwa, żeby sobie samym pograć albo jest na jakieś 5 minut potem wchodzi jakiś cheater i koniec zabawy, nie chce serwera 24/7 ( chociaż jakby był to by było spoko ale nie będę płacił, więc taka opcja odpada ) bede ja go...
Witam,
Czy ktoś mógłby napisać mini poradnik jak postawić własny serwer Counter-Strike Source STEAM???
Napiszcie jak zrobić serwer od zera, krok po kroku!
Informacja dla Szukaszbana (admina):
Nie pisz aby korzystać z opcji szukaj bo korzystałem i nic nie znalazłem!
Informacja dla...
Chciałbym się dowiedzieć jak postawić serwer counter strike source non steam mam windowsa więc jeśli mógłby ktoś zamieścić te scrackowane binarki i potrzebne rzeczy pod windowsa byłbym wdzięczny. Aha i proszę o jakiś tutorial co i jak...
pozdrawiam
Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p Pozdro....