Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Jak postawić serwer na non-steam.:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak postawic serwer cs non steam, serwer hlds source

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3720
Narzędzia wątku

Jak postawić serwer na non-steam.

kamilg is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam pytanie ?
Jak postawić serwer w cs 1.6.
Próbowałem przez hlds a tu takimi błąd wyskakuje:Unable to load authentication library,Exiting.
Może mi ktoś pomóc.

borys1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

zainstaluj patcha v23 w folderze z gra -----> http://www.wiaderko.com/t/p/path.html

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak postawić serwer CS 1.6 non steam
Witam. Mam pytanie jak założyć własny serwer CS 1.6 na non steam. Bo jak właczam sewer przez HLDS to mi się włacza ale mój kolega nie może wejść na serwer. Ma dodany ten serwer w favorites i pisze mu "not responding" czytałem że trzeba przez jakiś program czy coś. Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Steam & Non Steam] Jak postawić swój serwer Counter Strike 1.6, Poradnik lub kupię serwer
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6. Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Problemy z CS 1.6
Serwer CS-jak go postawić?
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ? Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi zupełnie inne...
Jak postawić Serwer na Serwerze Dedykowanym bez Steam
Pytanie tak jak wyżej jak postawić serwer na windowsie serwer do cs 1.6 na linuxie obrazki i dokładna insturkjca poleci sporo karmy
[POMOC] Jak od podstaw postawić serwer cs source (non-steam)
Mam taki problem, ściągnąłem cs:s i gram sobie z 3 kolegami ale czasami nie ma serwa, żeby sobie samym pograć albo jest na jakieś 5 minut potem wchodzi jakiś cheater i koniec zabawy, nie chce serwera 24/7 ( chociaż jakby był to by było spoko ale nie będę płacił, więc taka opcja odpada ) bede ja go...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak postawić własny serwer do CSS Steam?
Witam, Czy ktoś mógłby napisać mini poradnik jak postawić własny serwer Counter-Strike Source STEAM??? Napiszcie jak zrobić serwer od zera, krok po kroku! Informacja dla Szukaszbana (admina): Nie pisz aby korzystać z opcji szukaj bo korzystałem i nic nie znalazłem! Informacja dla...
Jak postawić serwer css non steam?
Chciałbym się dowiedzieć jak postawić serwer counter strike source non steam mam windowsa więc jeśli mógłby ktoś zamieścić te scrackowane binarki i potrzebne rzeczy pod windowsa byłbym wdzięczny. Aha i proszę o jakiś tutorial co i jak... pozdrawiam
jak postawić serwer non steam css zm
witam mam prośbę czy mogło by mi ktoś szegółowo wytlumaczyć jak stworzyć serwer a potem jak wstawić plugin zombie mod? Byłbym bardzo wdzięczny.:grin:
Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!
Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p Pozdro....
Poradniki do HLDS
Jak postawić serwer 24/7?
Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz