UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Ping Neostrada 1GB ostatnie tchnienie (125-130stały)

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1 Ping Neostrada 1GB ostatnie tchnienie (125-130stały) 
    Lamka
    Witam...
    Moze ktos poradzi bo juz nie wiem gdzie mam szukac ratunku nie to zeby bolało ale rece opadaja jak nas ruch*** w tej neostradzie... Zamowilem swiezy pakiet w NEO. i miało hulac ... No ale co by nie bylo z górki jak w Kanadzie to okazalo sie Panie ze ping is tooo BYYYG !! i musialem zapomniec o grze w CS w klanie ze mnie smieja ze kalecze stracilem 2gie miejsce na serwerze... dziewczyna mnie zucila naszczescie jej kolażanka mnie pociesza :D:D:D:D życie mi sie wali a na infolini Neostrady Pani z przeeeesexownym glosem powiedziala mi ze bardzo by chciala ze mna temu zaradzic ale nie wie jak ... przez moment stracilem wątek naoglada sie człowiek w telewizji takich sekretarek z ołówkiem we wlosach a pozniej zamiast zalatwic sprawe to daje sie prowadzic jak slepe dziecko na pigułach we mgle do przedszkola :shock: :shock: :shock: aaaaale szybko sie ogarnolem poczym powiedzialem jej stanowczo jak na męęęzczyzne przystalo .... !!!!!! "Ahaaa" :/ hehehehe Niestety Pani Magdalena a tak sie zwala mogla tylko chichotac bo nawet rozmowy tam nagrywaja :/ ... Wiec dzieląc sie dalej z wami moim problemem to chodzi o to zeeeee ponoc dopuszczalny ping w neostradzie tooo max_300 i zeby członek na członku stanoł to nawet Tila Teqila tu nie zaradzi musze sie z tym pogodzic ... Pozostaje jedynie pytanie... dlaczego , dlaczego , dlaczego jaaaa ? HELP... Jak ktos sie kuma i wie jak ukrecic łeb tej sprawie czekam byl bym bardzo wdzieczny ... Aaaaaaaaa zapomnialem dodac zaaaaaaaloze sie zeee zadna inteligentna ładna brunetka o brązowych oczach i swieżym oddechu nie bedzie wiedziala jak temu zapobiedz .... hehehhe To było by na tyle bo mi sie jogurt konczy a bezzz nie umiem ... Ave Evenement !!
    Opublikował...
    ... zly niegrzeczny niedobry Pawełek !!!

Super Mod Awatar seba
    1GB
    :O ! :D

Jeżeli nic nie ugadasz z operatorem (w tym wypadku z TP) to jesteś skazany na wysokie pingi (co za tym idzie zmianę operatora? w najbliższym możliwym czasie).
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

el Wymiataczos
    Ja spróbuje pomóc tylko powiedz rpzez co leci sygnał(router, modem, livebox)

Lamka
    Pany moje drogie... jak co niektorzy na policji juz wam sie spowiadam... no wiec leci mnie to przez telefon czyli mooodem ... routera jeszcze nie kupilem bo co wyjde po niego to rano wracam beez ... Musze to jakos napoczac bo zanim mi sie skonczy umowa to wycofaja CSA z obiegu a na domiar tego dowiedzialem sie ze oni nie musza niz z tytm robic bo tak jest w umowie aaaale ufam wam drodzy koledzy i mysle ze znajdziemy jakiegos kruczka.... Zeby ich zlapac za jaja i zcisnąc az zajeczą :D:D:D:D... Wszak taki klasowy zawodnik jak ja nie moze sie zmarnowac ... no wiec Proretariusze wczystkich krajów łaczmy sie i walczmy z tym systemem zasilając błedne kolo po przez buzet ---- nie wiem co to ma do pingu ale ladnie brzmi i spasowalo mi jakos dobra znowu ide pochlamyCompany dzisjaj maja wyjscie w city !! Bądzcie że pozdrowieni ...
    Podpisano ...
    zły syna ducha ojciec ! znaczy sie Pafełek

el Wymiataczos
    Gdzie sprawdzałes ten ping. Wpisz w start, uruchom ping sprawdź na mojeip.wp.pl host i wpisz go i teraz zobacz ping. spróbuj ten modem podłączyć do innego kompa

6. #6 daleeeejsza czesc i czołem 
    Lamka
    Drodzy serdeczni mnie mili i moi mnie przyjaciele tak jak ja i wy mnie ja sam serdecznie i wam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gdyby sie tak wszystkim dziewczynom nogi rozchodzily jak rozchodzi sie mnie o pomyslne zalatwienie z pomaca szczypty szczescia przez musniecie bakłażanem w czoło o pomyslne zalatwienie tej bolączki to swiat byl by ujarany w kolorach rasta i zyło by sie głębiej ... AAAAAle musze was znowu klasnąc w czoło zeby krew zaczeła krązyc i mózg sie obudzil z letargu maaaarzeń... Sprawa wyglonda jak dupa z za krzkow i dalej ani kroku w przód nie ruszyłem... Jak juz napomnialem konsultowalem na infolini neooTP sprawe tego pingu i po przez wszelakie komendy w w start/uruchom/cmd/ ww.wp.pl i tym podobnych ... ping wychodzil nadal taki sam pakietów nie gubiło kryminalna za mna nie jezdziła nie chandlowalem znaczy sie ... Na domiar tego przyznali sie ze to od nich taki ping wychodzi ... ale ze to jest u nich legal ... Kazalem sie pocalowac w dupe i do tej pory chyba rozwazaja bo nie dostalem odpowiedzi ... aaaa i routera kurwa dalej nie kupilem ... bo nad ranem braklo pieniedzy :D:D:Dinternetowi Fumfle moi mili widze ze wy sie kumacie i polegac na was mozna tak jak Łepper na Begerowej... Jesli ktos rozwiąze moj problem wysylam pocztą zmrozone 0.7 wyborowej i pare limonek :))))) Słonce chyli sie ku choryzontowi wiec i ja otwieram oczy jak nietoperz i buuudze sie do zycia wraz z nowym dniem ... Badzcie grzeczni nie jedzcie slodyczy przed obiadem i sluchajcie tylko Molesty Evenement a wyrosniecie na takich samych przystojnych inteligentnych i pojebanych jak Maciej P. i ja owywateli naszej umiłowanej Rzeczypospolitej ponoc ludowej... Krzysz na droge i pare drobnych w kiermane elo !!!!!! :D CRILANEK

[ Dodano: Sob 31 Maj, 2008 ]
    ps... ZNACZY SIE ..................... KRZYŻ heheheheheheheheehehee wybaczcie mi ale pracuje w stresie i napieciu przedmiesiaczkowym wiecie urojona ciąza mama pije i bije ojca a sasiad z sasiadem to geje i jezdza do Ciechocinka na bilard pod kołdrą ... eeeeh jeden ortogrf az tyle ofiar lekarze głoduja, blondynki bija rekordy w IQ lodowce topnieja, wiewiórki robia sie bezpłodne i jeszcze ta Tila teQila znowu mi sie przypomniala .... normalnie to zastrzelic sie idzie ale ze my słwoanie to wystarczy najebac zzzzdrowooooo i wszystko !!!