Witam...
Moze ktos poradzi bo juz nie wiem gdzie mam szukac ratunku nie to zeby bolało ale rece opadaja jak nas ruch*** w tej neostradzie...

Zamowilem swiezy pakiet w NEO. i miało hulac ... No ale co by nie bylo z górki jak w Kanadzie to okazalo sie Panie ze ping is tooo BYYYG !! i musialem zapomniec o grze w CS w klanie ze mnie smieja ze kalecze stracilem 2gie miejsce na serwerze... dziewczyna mnie zucila naszczescie jej kolażanka mnie pociesza :D:D:D:D życie mi sie wali a na infolini Neostrady Pani z przeeeesexownym glosem powiedziala mi ze bardzo by chciala ze mna temu zaradzic ale nie wie jak ... przez moment stracilem wątek naoglada sie człowiek w telewizji takich sekretarek z ołówkiem we wlosach a pozniej zamiast zalatwic sprawe to daje sie prowadzic jak slepe dziecko na pigułach we mgle do przedszkola :shock: :shock: :shock: aaaaale szybko sie ogarnolem poczym powiedzialem jej stanowczo jak na męęęzczyzne przystalo .... !!!!!! "Ahaaa" :/ hehehehe Niestety Pani Magdalena a tak sie zwala mogla tylko chichotac bo nawet rozmowy tam nagrywaja :/ ... Wiec dzieląc sie dalej z wami moim problemem to chodzi o to zeeeee ponoc dopuszczalny ping w neostradzie tooo max_300 i zeby członek na członku stanoł to nawet Tila Teqila tu nie zaradzi musze sie z tym pogodzic ... Pozostaje jedynie pytanie... dlaczego , dlaczego , dlaczego jaaaa ? HELP... Jak ktos sie kuma i wie jak ukrecic łeb tej sprawie czekam byl bym bardzo wdzieczny ... Aaaaaaaaa zapomnialem dodac zaaaaaaaloze sie zeee zadna inteligentna ładna brunetka o brązowych oczach i swieżym oddechu nie bedzie wiedziala jak temu zapobiedz

.... hehehhe To było by na tyle bo mi sie jogurt konczy a bezzz nie umiem ... Ave Evenement !!
Opublikował...
... zly niegrzeczny niedobry Pawełek !!!