Popularne odwołania do tej strony: jak złamać hasło rcon na serwer samp, komendy rcon tool, jak zmienic haslo rcon przez ftp cs s, jak otworzyc configa w urban terror, cs jak się zalogować do rcon, gdzie znaleść hasło rcon, rcon tool cod 10 dowland, hlds rcon download, komendy w rcon tool, jaka komenda na zmiane rcona cod4, jak zhakowac rcon password, rcon tool 10 jak obslugiwac, rcon kickowanie calego teamu, serwer z rconem, css rcon kick
Siema mam problem z uzyciem rcona na swoim klanowym serwerze.
Gdy wpisuje rcon_password ****
I potem wpisuje jakas komende wywala mnie z servera i pisze Added to banned list.
A na swoim 2 serwezre klanowym normalnie mi rcon dziala.
???
Witam, mam problem a mianowicie gdy wpisuje rcon_password "haslo" i potem komende rcon exec 3rr.cfg piszeże zły rcon ale gdy pisze rcon mp_roundtime 2 to wszystko jest ok, mógłby ktoś pomóc ?? Z góry dzięki
mam problem z rconem gdy tylko sie do niego zaloguje nie widze co pisze na say drużyna przeciwna;/ widze tylko swój team. JJak jestem na specie to nie widze nic kto co pisze. Tak sie dzieje jak jest amx_off i on
Witam. Dodałem +rcon_password do własnych komend w server.cfg jest podane i wszystko ok działalo i nagle dziś się zepsuło.
Pokazuje rcon password nastepnie je wpisuje i pisze bad rcon.. screen POmocy!
http://i39.tinypic.com/i2u8he.jpg
Witam,
Wie ktoś może jak na serwerze sprawdzić jakie są configi?
Dokładniej chodzi mi o to że mam rcon na serwer i chce załadować configi do mixa a później do 3rr.
Witam!
Mam serva przeznaczonego tylk odo sparow wiec nie mam tam amx itp tylko sam potrzebne cfg. I jak wejdzie taki jeden noob to chce go kicknac lub zbanowac przez rcon komenda " rcon kick Noob albo rcon ban Noob
Ale to nic nie skutkuje :/ Co mam zrobic?
Wgrywanie AMX nie wchodzi w Gre!
witam
jak nadusze "H" to mam takiego malego rcon na 4 linkijki
jest moze jakis bardziej rozbudowany ?
np ze tylko mysza bede jechal i 3rr zmiana mapy itd
wiece ocb?
Witam, jak zwiekszyć ilość slotów servera przez rcona... ? Wiem, że to nie legalne, lecz potrzebne mi to do celów naukowych... Przyklad: kupilem serwer 12 slotow, wpisałem to i mam 16 slotów. Było to jakoś tak:
rcon shutdownserver
rcon xxxxxxxxxx 16
rcon map de_dust
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u