Jak dodać na servie dźwięki typu headshot godlike itd. ?
Jak dodać dźwięki na servie na początek rundy? albo na początek gry? i na koniec.
|
|
Jak dodać na servie dźwięki typu headshot godlike itd. ?
Jak dodać dźwięki na servie na początek rundy? albo na początek gry? i na koniec.
na serwer jak juzJak dodać dzwięki do serveru?
Ultimate Sounds (More Addons for Misc. Stats) 1/20/08 - AlliedModders
Muzyka na koniec rundy - Round Sound - Opis instalacji
dzięki
witam, mam sprawe ,jestem poczatkującym i od niedawna robie server i mógł by mi ktos powiedzieć czy da sie dodać dzwięki typu hedshot itd. na server bez instalowania tych wszystkich amx,metamod'ów itp. bo jak tłumaczą to wszystko to sie pokapowac nie moge, i proszę o pomoc by ktoś mi to wytłumaczył od podstaw.mozna napisać na gg:721154
drzewo, czytaj co napisalem... inaczej sie nie da, musisz miec amxa, bo bez tego ci plugin nie pójdzie
zbyt sie z tego nie ciesze bo raz juz to wszystko instalowałem i nic z tego nie wyszło,tak to jst tłumaczone ze niebardzo mi idze z instalką samgo metamoda jakbys mógł wszystko od inst. metamod'a wyjasnic to napisz na gg:721154
Jakos udało mi się zainstalowac metamod'a ale neiwiem czy działa i amx mod'a i co dalej mam robic,dodałem ultimate_sounds do plugins w amxmod/plugins i wpisałem w amxmod/config/plugins.ini linijke z nazwą moda.Proszę o pomoc!
wszyskto zrobiłem i dalej niz tego,chce wejsc w admin menu i nic ,niewiem czy to wszystko działa czy nie odechciewa sie juz robic to po raz kolejny
Ostatnio edytowane przez drzewo(TM) ; 23-10-2008 o 12:23
ale cos za cos czy jak??
| « Nie wszyscy widzą moj server | Pomocy z Motd.txt ! » |