Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Jak zrobić stałe HLTV:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2969
Narzędzia wątku

Jak zrobić stałe HLTV

Neo123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam taki problem a mianowicie nie wiem jak zrobić stałe HLTV na serwie wiecie niektóre serwery są wyposażone w HLTV które cały czas siedzi na serwie a ja mam serwer z HitMe a tam tego nie ma jak to zrobić żeby wszystko było ? Proszę o pomoc :-)
Edit : Widziałem na ftp plik: hltv ale nie wiem do czego jest xD

Ostatnio edytowane przez Neo123 ; 16-10-2008 o 15:33.

Odp: Jak zrobić stałe HLTV

Fruti is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Elo, jeszcze nigdy nie próbowałem tego, ale może zadziała. Utwórz (o ile nie masz) plik hltv.cfg i wpisz do niego
Kod:
record auto

, wrzuć bezpośrednio do katalogu (nie do cstrike, tylko jeden wcześniej). Zrób restart serwera. Wpisz w konsoli hasło rcon czyli
Kod:
rcon_password "twoje_hasło_rcon"

, a następnie także w konsoli
Kod:
rcon exec hltv.cfg

Pozdro i napisz jak działa.

Odp: Jak zrobić stałe HLTV

Dżolo is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

noi jak działa Wam to?

:)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
HLTV
Mianowicie jest jeden problem. Wczoraj jak i dzisiaj na serwerze biegały osobniki z Aim'em. HLTV z wczoraj posiada tylko jedno demko, a te dzisiejsze od ok. 3 w nocy nie uaktualnia się na stronce ( AimHS @ wiaderko.com - Pukawka.pl ) Da się te demka odzyskać? Dzisiejszego potrzebowałbym z...
Koncert Życzeń
[Steam] HLTV
W sumie to nie jest problem , i nie wiedziałem gdzie to napisać. Wczoraj oglądałem HLTV pewnego meczu , i zauważyłem że jak ktoś zmienia broń to broń zmieniana na wybraną to ta wybrana odrazu się włącza odrazu jest jej wygląd , nie pokazuje nam jak się zmienia . Jest jakąs na to komenda ? czy...
Problemy z CS 1.6
Hltv
Gdzie się podziało HLTV? Nie ukrywam że mnie to irytuje, brak hltv oznacza większe problemy( cheaterzy, i inne drobne sprawy). Dlaczego już nei ma hltv na HJ(chodzi mi głównie o serwer tp )? Tropię 2 gości jzu 2 dzień i nei mam jak udowodnić że są oszustami, Pomyślcie o tym bo to bardzo ważna...
Śmietnik
Skąd HLTV..?
witam, chcę kupić samo HLTV pod serwer 32 slotowy... jakie firmy w ogóle hostują samo HLTV? pozdro :)
Hosting serwerów gier
Widoczne avatary na HLTV ?! - Jak zrobić
Witam. W tym poradniku napisze wam co zrobić aby widzieć avatary graczy grających na HLTV. Wiele osób mówi, że gracze grają różne ligi na non-steam bo nie widać ich avatarów. Nie prawda. Gra musi zapamiętać dane graczy, poprzez wejście na serwer, gdzie toczy się gra lub próbę wpisania hasła,...
Instalacja gry i podstawy
HLTV na Non steam? Jak to zrobić?
Witam jak w Temacie proszę o pomoc. Chciał bym zamówić hltv do nagrywania meczy na non steam. Jak to zrobić proszę os szybką odpowiedz!!
Problemy z CS 1.6
Hltv
Witam. Mam pewien problem. Niedawno kupiłem sobie steam. Gdy chce się połączyć z jakimś serwerem to na większości wyskakuje mi komunikat " Unkown HLTV Client type " Co z tym moge zrobić żeby działało mi normalnie?? Bardzo proszę o pomoc. Z góry thx.
Problemy z CS 1.6
HLTV ?
Cześć, Mój problem, ba, pytanie tyczy się nast. sprawy: Czy można z normalnego serwera zrobić serwer hltv na nowym ip? Proszę o dokładne opisanie, jak to zrobić, jeżeli się oczywiścię da, Pozdrawiam, LLyods.
Problemy z CS 1.6
HLTV
czy da się właczc hltv na non steam?? jak tak to jak??? szukałem na forum i nie znalazłem:/
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz