Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Z serwera Non-Steam do Steam 0- Hitme.pl:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 855
Narzędzia wątku

Z serwera Non-Steam do Steam 0- Hitme.pl

Neo123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam taki problem a mianowicie mam serwer z HitMe.pl i po Update chce zrobić z niego serwer Steam a mam Non-Steam . Wgrałem biblioteki z nowego Update które były zamieszczone w sieci ale niestety nie działają , dowiedziałem się że to przez to że mam serwer Non-Steam jak z niego zrobić serwer Steam proszę o pomoc . Pozdrawiam N3o :**

Odp: Z serwera Non-Steam do Steam 0- Hitme.pl

mar_nn is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

opcja reinstal w panelu

Odp: Z serwera Non-Steam do Steam 0- Hitme.pl

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Lub zmień wartości w plikach liblist.gam i server.cfg. Aby poprawnie serwer działał jako Steam musisz w tych plikach wpisać/zmienić tą linijkę
Cytat:
secure 0
na
Cytat:
secure 1
i
Cytat:
sv_lan 0
na
Cytat:
sv_lan 1
Jeśli to nie pomoże zrób to co napisać mar_nn.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zamiana serwera steam na non-steam
Zainstalowałem serwer na Gentoo (linux) według tego poradnika: http://cs-guide.net/instalacja-srcds-counter-strike-source-linux/ Nigdy wcześniej tego nie robiłem, do tego ta aktualizacja source'a, więc mam pytanie: jak spaczować serwer, żeby był only non-steam? Dzięki
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeróbka serwera gry CSS Steam na Non steam - skillnet.pl
Witam! Żałożyłem sobie serwer testowy CSS na skillnet.pl , (w celu założenia serwera dla klanu nonsteam), chciałem go przerobić według poradnika ze steam na non steam. Wiem, że jest sporo poradników na temat przerobienie serwera gry CSS Steam na Non-steam. We wszystkich, które widziałem...
[Non steam+Steam] [F][H] 4DON Swilcza CS Server @ HitMe.pl
Game Type: Counter Strike 1.6 NoNSteam IP Address: 91.203.133.31.27017 Sloty: 12 Ping: 30-40 HA: Yannke$ gg: 8501708 Haslo: fh ZAPRASZAM NA SERWER TP Oczywiscie :D
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Problem z przerobieniem serwera CSa 1.6 steam na non steam
Mam problem, kupiłem serwer CSa na HitMe oczywiście " steam " chce go przerobić na " non steam " ale chyba złe pliki są na internecie ... bo kiedy wgram je już na serwer przez FTP to momentalnie Serw przestaje działać ! ... albo w ogóle nie chce się uruchomić, albo uruchamia się ale wtedy kiedy...
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
przerobienie serwera steam z protokołem 48 na non steam
Czy są jakieś pliki umożliwiające przerobienie serwera na Windowsie ze steam na ns ? Pomimo długich poszukiwań na kilku forach nic takiego nie znalazłem. Bo chciałbym tak przerobić swój domowy serwer.
Problemy z HLDS
Problem z przerobieniem serwera ze Steam na Non Steam na NetServers.pl
Witam! A więc mam taki problem. Kupiłem hosting na NetServers.pl i chce przerobić serwer na Non Steam. Próbowałem różnych sposobów nawet poradnika (Przerobienie serwera Steam na Nonsteam - opis + screeny) i nic. Podmieniam biblioteki i cały czas niedziała. Męcze się nad tym już 2 dzień i niewiem...
Problemy z CS 1.6
Przerabianie serwera steam na non steam css
Witam. Mój kumpel kupił serwer do CSS i chciallby go przerobic na non steam. Czy jest ktos w stanie poowiedzieć mi jak to zrobic bo napewno jest to inne niz w cs 1.6
Problem z przerobieniem serwera ze steam na non-steam
Mam serwer steam, i chcę sobie go zrobić non-steam. Wgrałem biblioteki non-steam i w serwer.cfg wpisałem sv_lan 1 . Wchodząc na serwer pisze: LAN servers are restricted to local clients (class C). co z tym zrobić??
Kłopot z przerobieniem servera CSS ze steam na non steam hitme.pl
Wykupiłem server Counter Strike Source w hitme.pl i chciałbym go przerobić na non steam.. Proszę o pomoc. co trzeba zrobić po kolei ? Prosiłbym o dokładną instrukcję krok po kroku. Server działa na steam. nie instalowałem amx ani nie ustawiałem plugów dla admów bo pierwsze chce go zrobić non...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!!
Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!! Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic biblioteki na fps-sie lecz nie wiem jak.Ponizej...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz