Witam mam taki problem a mianowicie mam serwer z HitMe.pl i po Update chce zrobić z niego serwer Steam a mam Non-Steam . Wgrałem biblioteki z nowego Update które były zamieszczone w sieci ale niestety nie działają , dowiedziałem się że to przez to że mam serwer Non-Steam jak z niego zrobić serwer Steam proszę o pomoc . Pozdrawiam N3o :**
Zainstalowałem serwer na Gentoo (linux) według tego poradnika:
http://cs-guide.net/instalacja-srcds-counter-strike-source-linux/
Nigdy wcześniej tego nie robiłem, do tego ta aktualizacja source'a, więc mam pytanie: jak spaczować serwer, żeby był only non-steam?
Dzięki
Witam!
Żałożyłem sobie serwer testowy CSS na skillnet.pl , (w celu założenia serwera dla klanu nonsteam), chciałem go przerobić według poradnika ze steam na non steam.
Wiem, że jest sporo poradników na temat przerobienie serwera gry CSS Steam na Non-steam.
We wszystkich, które widziałem...
Mam problem, kupiłem serwer CSa na HitMe oczywiście " steam " chce go przerobić na " non steam " ale chyba złe pliki są na internecie ... bo kiedy wgram je już na serwer przez FTP to momentalnie Serw przestaje działać ! ... albo w ogóle nie chce się uruchomić, albo uruchamia się ale wtedy kiedy...
Czy są jakieś pliki umożliwiające przerobienie serwera na Windowsie ze steam na ns ? Pomimo długich poszukiwań na kilku forach nic takiego nie znalazłem. Bo chciałbym tak przerobić swój domowy serwer.
Witam!
A więc mam taki problem. Kupiłem hosting na NetServers.pl i chce przerobić serwer na Non Steam. Próbowałem różnych sposobów nawet poradnika (Przerobienie serwera Steam na Nonsteam - opis + screeny) i nic. Podmieniam biblioteki i cały czas niedziała. Męcze się nad tym już 2 dzień i niewiem...
Witam. Mój kumpel kupił serwer do CSS i chciallby go przerobic na non steam. Czy jest ktos w stanie poowiedzieć mi jak to zrobic bo napewno jest to inne niz w cs 1.6
Mam serwer steam, i chcę sobie go zrobić non-steam. Wgrałem biblioteki non-steam i w serwer.cfg wpisałem sv_lan 1 . Wchodząc na serwer pisze:
LAN servers are restricted to local clients (class C).
co z tym zrobić??
Wykupiłem server Counter Strike Source w hitme.pl i chciałbym go przerobić na non steam.. Proszę o pomoc. co trzeba zrobić po kolei ? Prosiłbym o dokładną instrukcję krok po kroku.
Server działa na steam. nie instalowałem amx ani nie ustawiałem plugów dla admów bo pierwsze chce go zrobić non...
Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!!
Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama
czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic biblioteki na fps-sie lecz nie wiem jak.Ponizej...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u