Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Kolegom po wpisaniu IP w "Add Serwer" nie pokazuje się mój serwer!:

, , , , , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2650
Narzędzia wątku

Kolegom po wpisaniu IP w "Add Serwer" nie pokazuje się mój serwer!

DumBass - Ck is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
To mój pierwszy post. Mam wielki problem, a muszę go rozwiązać. Czytałem naprawdę wiele poradników. Gdy zakładam serwer w "Hlds" tylko ja na niego mogę wejść. Moi koledzy po wpisaniu w "Add Serwer" Ip mojego serweru po prostu go nie widzą. Nie dodaje im się żaden serwer w zakładce "Favorites". Stawiając serwer opierałem się na tym video - poradniku:

Moi koledzy również próbowali stawiać serwer klikając po prostu w "Hlds" i dostosowując parametry serwera. Podawali mi Ip serwera który wpisywałem w "Add Serwer" i żaden serwer nie był dodawany.

Bardzo proszę o pomoc! Jestem w stanie nawet zapłacić żeby ten serwer działał. I naprawdę będę niezmiernie wdzięczny osobie która mi pomoże!

Pozdrawiam Serdecznie DumBass - Ck

Odp: Kolegom po wpisaniu IP w "Add Serwer" nie pokazuje się mój serwer!

pkN[o!] is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

hmm.. no znaczy to, że albo serwa nie odpowiada.. Albo oni mają coś z internetem..

Serw stawiany ?

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

masz zewnętrzne ip?

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

urban26 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Albo ip zewnetrzego nie masz, albo porty poblokowane

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer się sam wyłącza "./hlds_run: line 321: 4925 Segmentation Fault $HL_CMD"
Witam. Serwer od paru dni sam sie wyłancza nie ma reguły ile czasu chodzi napotyka błąd wywala serwa i już sie nie włancza, jak narazie nikt nie umiał mi pomóc. Może któryś z wiaderkowych szpecy podoła ? Oto kilka śmieci: : Loading config './dproto.cfg' : LoggingMode = 2 : Config...
Problemy z HLDS
Nowy Serwer Klan Elite Frag Skiller "Skillowania"
Zapraszamy na serwer Skillownia : <<Ip>> 77.79.241.195:27221 <<Ip>> Serwer jest Steam oraz non steam. Zapraszamy!!!
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Serwer 47/48 widoczny w "Favorites" u graczy STEAM & NonSTEAM!!! Bez zbędnych kombinacji!!!!!
SERWER NA DWA PROTOKOŁY Steam & Non-Steam Może od razu przejdę do rzeczy: Valve jakiś czas temu wypuściło aktualizację Steama, która blokowała pokazywanie się serwerów dproto w zakładce "Favorites" (Ulubione). Powstawały różne kombinacje, jak to ominąć, m.in. poprzez dodatkowy port serwera...
Poradniki do HLDS
Co mogę zrobić aby mój serwer non-steam był dostępny dla "steam'ów"
Mam problem. Otóż, mój kumpel stawia zawsze serwer non-steam, żebyśmy mogli sobie pograć. Niektórzy mają z nas Steama ( w tym ja ), ale żeby wszyscy mogli zagrać to stawiają NS'a. Ściągnąłem sobie NonSteama żeby zagrać bo protokól z Steama nie odpowiadał, ale non-steam strasznie mi się tnie. Mimo...
Problemy z HLDS
Jak mam dodać "rtv" na serwer i edytować go. 2.Jak uaktywnić plugin Surftools
Chciałbym dodać na serwer funkcję "rtv" mam Sourcemoda. Widziałem dużo postów o podobnym temacie ale nikt nie udzielił pomocy. I chciałbym się dowiedzieć jak zarządzać czy uaktywnić tyn plugin "SurfTools" Proszę o pomoc. Moje GG 7826035
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Serwer na pipni.cz czy ktoś "zainstaluje" mi serwer?
Witam, Udało mi się założyć konto na pipni.cz, nigdy nie instalowałem serwera. Więc tu następuje pytanie - czy ktoś dałby radę mi to zainstalować, wiem powiecie "pipni.cz - szajs", ale ja chcę sobie tak postawić serwer dla testów. Próbowałem robić serv ale nie potrafię wejść do folderu /root...
Problemy z CS 1.6
Nowy serwer non steam "W Hemp Armii [Fighters] FFA"
RUSZYŁ NOWY SERWER! » IP serwera: 195.248.241.176:27029 » Nazwa serwera: W Hemp Armii FFA :vinsent: » Ilość Slotów: 21 » Hasło: Brak » Typ serwera: NonSteam » WWW: whemparmii.ubf.pl » Kontakt z Adminem (Gadu-Gadu): 741973, *Smog* :ganja:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
<<nowy serwer STEAM "TP">> poszukujemy ADMINOW !!
nazwa : ragownia-TP- @ HitMe.pl ip : 91.203.133.22:27056 ilość slotów : 20 Rodzaj : Team Play (TP) Serwer jest nowy (funkcjonuje od kilku dni), jest to serwer TP, zainstalowane są granice rashu. Jako, że to jest nowy serwer poszukujemy kilku adminów. Kontakt w tej sprawie = gg - 6081074....
Nowopowstały!!! Serwer Clanu "RedStorm" Serdecznie Wszystkich Zapraszam!!!
Serdecznie Wszystkich Zapraszamy Na Nowy Serwerek: 82.177.194.145:27038 Miła atmosfera oraz pomocni adminowie ;] Na serwerze znajduje się ok. 30 przeróżnych map których ilość będzie sie powiększać ;) Jest tutaj wiele wspaniałych pluginów!!! :-D Ponizżej kilka info na temat serwera: 1. Nazwa...
Serwer "Head Shot Team Klan"
Serwer ma nazwę Head Shot Team Klan w skrócie |HSTK| :mrgreen: Serwer ma ip: hstk.no-ip.pl :mrgreen: Hasło- nie ma :mrgreen: Sloty- 10 :mrgreen: Na serwerze jest amxmod :mrgreen: Poszukujemy adminów na Serwer :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz