Otóż zmieniałem serwer Steam na Non Steam wszystkie biblioteki podmieniłem, w server.cfg dopisałem sv_lan 1 zrestartowałem server, a server nie odpiawada. Co zrobić?
W konsoli mam takie coś:
Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
rror:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
WWW.KLANZBIEC.XAA.PL
Nasz klan oficjalnie przeszedł na steam. Zamierzamy zakupić wiele serwerów tak aby stworzyć przyjazną dla graczy sieć serwerów o różnych typach gry.
Nasz główny serwer:
- IP: 62.75.222.203:27082
- 24 sloty
- Typ gry FFA
- hosting: hostgame.pl
- Serwer dostępny 24...
Mam problem z założeniem serwera. Mam wewnętrzne IP przez router wszystko jest ok, ale ludzie nie mogą wejść na serwer, ani steam, ani nom-steam. Próbowałem przez HLDS Tools i nic się nie dzieje. Jaka jest tego przyczyna. Z tego co pamiętam to w konsoli ciągle coś pisze couldn't. Co to znaczy ?...
Witam.Mam problem ze Steam otóż to nie mogę wejść na żaden serwer.Gdy chcę wejść na serwa wyświetla mi się taki komunikat :
"FAILED TO INITIALIZE AUTHENTICATION INTERFACE. EXITING..."
Proszę o pomoc i Dziękuję.
witam, zamienię się steamem z grami : counter strike 1.6 , counterstrike ZERO, Football Manager 2009, ricochet, day of defeat. za Steam z grą Left 4 Dead.
Mam nadzieję ze ktoś tu szybko trafi, jeżeli chcesz oszukać wogole nie pisz..
z góry dzięki. a tu screeny.
Imageshack - 77917919
...
Witam!
To moja pierwsza rejestracja, moja pierwsza wiadomość, post, i mój pierwszy problem.
Od około 10 lat gram w cs 1.3
Chwile grałem w cs 1.6
I przeszedłem na CSS.
Mega fajnie mega czad mega wypas...
Witam! Mam problem, a konkrentnie kłopot. Mam serwer na który chciałbym wgrać prototyp Ns+steam 47+48. Kożystałem z poradnika Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM - M4F - Counter Strike okej, wszystko działa jeżeli chodzi o logowanie się na steam, jednak problem polega...
Witam! Mam problem, a konkrentnie kłopot. Mam serwer na który chciałbym wgrać prototyp Ns+steam 47+48. Kożystałem z poradnika Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM - M4F - Counter Strike okej, wszystko działa jeżeli chodzi o logowanie się na steam, jednak problem polega...
Mam problem z adminami na steamid.
Kiedys mialem serwer na non steam i teraz wgralem to ze mozna ze steam i z non steam wchodzic. Na non steamie sa admini tak jak byli ale na steam wprowadzam do users.ini i nic... :/ Oto moje users.ini
; Plik ten jest odpowiedzialny za administratorow.
; Znak...
Witam, mam problem, otóż mam serwer na dwóch protokołach tzn. 48 i 47 ( Steam i Non Steam ) i chcę zrobić żeby serwer był widoczny w wyszukiwarce. Obojętnie czy na steamie czy na non ale żeby był widoczny w wyszukiwarce.
Pozdrawiam oraz oczekuję na szybką odpowiedź :)