Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Problemy z HLDS

Problemy z HLDS - Tutaj dyskusje o problemach z serwerem HLDS (nie dotyczy AMX/AMXX i sprawach z instalacją)

Tagi tematu Problem z zamianą serwer Steam na Non Steam.:

, , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 687
Narzędzia wątku

Problem z zamianą serwer Steam na Non Steam.

witas is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Otóż zmieniałem serwer Steam na Non Steam wszystkie biblioteki podmieniłem, w server.cfg dopisałem sv_lan 1 zrestartowałem server, a server nie odpiawada. Co zrobić?

W konsoli mam takie coś:

Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
rror:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.

Odp: Problem z zamianą serwer Steam na Non Steam.

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Cytat:
rror:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so
nie ma tego pliku, wgraj wszystko poprawnie

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Odp: Problem z zamianą serwer Steam na Non Steam.

witas is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zrobiłem tak i nadal to samo! :|

Proszę o pomoc.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[PL]Serwer Steam |Ave^ZBC| - nowy (steam) serwer klanu Zbiec
WWW.KLANZBIEC.XAA.PL Nasz klan oficjalnie przeszedł na steam. Zamierzamy zakupić wiele serwerów tak aby stworzyć przyjazną dla graczy sieć serwerów o różnych typach gry. Nasz główny serwer: - IP: 62.75.222.203:27082 - 24 sloty - Typ gry FFA - hosting: hostgame.pl - Serwer dostępny 24...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Problem z założeniem serwer Steam & Nom-Steam
Mam problem z założeniem serwera. Mam wewnętrzne IP przez router wszystko jest ok, ale ludzie nie mogą wejść na serwer, ani steam, ani nom-steam. Próbowałem przez HLDS Tools i nic się nie dzieje. Jaka jest tego przyczyna. Z tego co pamiętam to w konsoli ciągle coś pisze couldn't. Co to znaczy ?...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem z wejsciem na serwer ze Steam
Witam.Mam problem ze Steam otóż to nie mogę wejść na żaden serwer.Gdy chcę wejść na serwa wyświetla mi się taki komunikat : "FAILED TO INITIALIZE AUTHENTICATION INTERFACE. EXITING..." Proszę o pomoc i Dziękuję.
Problemy z CS 1.6
[Zamienie] dam steam z cs1.6 (i nie tylko) w zamian za steam z Left 4 dead
witam, zamienię się steamem z grami : counter strike 1.6 , counterstrike ZERO, Football Manager 2009, ricochet, day of defeat. za Steam z grą Left 4 Dead. Mam nadzieję ze ktoś tu szybko trafi, jeżeli chcesz oszukać wogole nie pisz.. z góry dzięki. a tu screeny. Imageshack - 77917919 ...
Zamienie
Serwer NoN-Steam - Problem
Witam! To moja pierwsza rejestracja, moja pierwsza wiadomość, post, i mój pierwszy problem. Od około 10 lat gram w cs 1.3 Chwile grałem w cs 1.6 I przeszedłem na CSS. Mega fajnie mega czad mega wypas...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem Amx oraz serwer NS+STEAM
Witam! Mam problem, a konkrentnie kłopot. Mam serwer na który chciałbym wgrać prototyp Ns+steam 47+48. Kożystałem z poradnika Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM - M4F - Counter Strike okej, wszystko działa jeżeli chodzi o logowanie się na steam, jednak problem polega...
Problemy z CS 1.6
Problem Amx oraz serwer NS+STEAM
Witam! Mam problem, a konkrentnie kłopot. Mam serwer na który chciałbym wgrać prototyp Ns+steam 47+48. Kożystałem z poradnika Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM - M4F - Counter Strike okej, wszystko działa jeżeli chodzi o logowanie się na steam, jednak problem polega...
Problemy z CS 1.6
Problem z admami na steam (serwer na s i ns)
Mam problem z adminami na steamid. Kiedys mialem serwer na non steam i teraz wgralem to ze mozna ze steam i z non steam wchodzic. Na non steamie sa admini tak jak byli ale na steam wprowadzam do users.ini i nic... :/ Oto moje users.ini ; Plik ten jest odpowiedzialny za administratorow. ; Znak...
Problemy i konfiguracja AMXX
Serwer w wyszukiwarce [Steam i NoN Steam] Problem
Witam, mam problem, otóż mam serwer na dwóch protokołach tzn. 48 i 47 ( Steam i Non Steam ) i chcę zrobić żeby serwer był widoczny w wyszukiwarce. Obojętnie czy na steamie czy na non ale żeby był widoczny w wyszukiwarce. Pozdrawiam oraz oczekuję na szybką odpowiedź :)
Problemy z HLDS
Problem z serwer(steam na non steam)
550 engine_i686.so: Forbidden filename : /engine_i686.so Jak podmienia to to wyskakuje . POMOCY SErwer na pukawce.pl
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz