Witam napisałem temat gdyż tamten został zamknięty i jeszcze nie znalazłem odpowiedzi, więc stronę która podał mi Naven nie otwiera się pisze błąd połączenia.
Proszę o pomoc!
|
|
Witam napisałem temat gdyż tamten został zamknięty i jeszcze nie znalazłem odpowiedzi, więc stronę która podał mi Naven nie otwiera się pisze błąd połączenia.
Proszę o pomoc!
http://cs-puchatek.pl/topics9/blad-s...za-vt14072.htm - jak to się nie otwiera? Przed chwilą sprawdzałem.
- Ściągnij plik z załącznika
- Wypakuj go to katalogu /cstrike
- Włącz grę
powored by seba
Ostatnio edytowane przez guanaBANA! ; 23-03-2009 o 15:47
Niestety ta strona mi się nie otwiera może by ktoś powiedział bo strona mi się ta nie chce wyświetlić pisze:
Kod:Błąd otwierania
Dałem Ci przecież powyżej instrukcję z tamtej strony.
mi sie otwiera nie wiem o co ci chodzi
Jeżeli wam chodzi, abym zrobił w katalogu cstrike plik tekstowy o nazwie steam_appid.txt i w nim wpisał 10 to już robiłem, ale nie pomogło.
ten plik to http://download.cs-puchatek.pl/wiaderko/steam_appid.rarBłąd "steam validation rejected" - gotowe rozwiązanie tego błędu. Nieraz na pewno Cię denerwuje gdy co dwie minuty Cię wyrzuca z serwera. Po zastosowaniu tego poradnika problem znika, sposób jest przetestowany oraz pewny. Całość rozchodzi się o update gry który był kilkanaście dni temu - gra wymaga podanego ID aplikacji w pliku steam_appid.txt którego niestety większość graczy nie posiada.
* Ściągnij ten plik
* Wypakuj go to katalogu /cstrike
* Włącz grę
Gotowe :)
Pisałem przed chwilą, że tak zrobiłem i nic się nie dzieje dalej to samo. A gdy serwer dodaje do ulubionych pisze serwer nie odpowiada a gdy przez connect <ip> to STEAM validation rejected
restartowałeś serwer?
A jak się restartuje serwer, gdyż tego nigdy nie robiłem ?
włączasz, wyłączasz
Czyli włączam serwer potem wciskam ESC (literę x w prawym górnym rogu ekranu serwera)
i włączam jeszcze raz? Jeżeli tak to ja już to robiłem i dalej to samo.
Miałem to samo i steam_appid.cfg/txt i w środku wpisane 10 i musi zadziałać
bo ten błąd tego dotyczy
dla jasności:
chyba wklejasz to w dedicated serwer a nie w csie...?
Czyli ma to być steam_appid.cfg czy steam_appid.txt ?????
próbuj z oboma
jasne że txt, przecież masz to w paczce, zamykam
| « Serwer nie odpowiada. | Pady serwera » |