mam problem z rconem gdy tylko sie do niego zaloguje nie widze co pisze na say drużyna przeciwna;/ widze tylko swój team. JJak jestem na specie to nie widze nic kto co pisze. Tak sie dzieje jak jest amx_off i on
|
|
mam problem z rconem gdy tylko sie do niego zaloguje nie widze co pisze na say drużyna przeciwna;/ widze tylko swój team. JJak jestem na specie to nie widze nic kto co pisze. Tak sie dzieje jak jest amx_off i on
Normalnie przez konsole gry nie zobaczysz co piszę drużyna przeciwna będąc na serwerze. Jeżeli chcesz widzieć co piszę każda z drużyn musisz sciągnąć HLSW i dopiero przez ten program będziesz mieć pełną władzę.
http://www.forum.wiaderko.com/poradn...tkujacych.html Poradnik HLSW
zile przeczytałeś ;/ ja nie mowie o konsoli i o team_say tylko o normalnym say jak piszą to nie widzę. koles mi pisze "jestesmy gotowi daj 3rr" a ja tego nie widze -.- i sie pytam ciagle dac to rr kur**a czy nie;/ oni pisza daj a ja tego nie widze !!!!!
Jakie masz pluginy amx? Część może się źle wyłączać np. amx_super
Kod:interp.amxx ;in_game_ads.amxx admin_spec_esp.amxx amx_banconfig.amxx ad_manager.amxx afkbombtransfer.amxx dead_name_change.amxx dontsayips.amxx ex.interp.amxx ;invisible_spectator.amxx join_leave.amxx roundsound.amxx adminlisten.amxx ;swear_replacement.amxx ;Christmas_C4.amxx ;auto_restart_knives.amxx hpk.amxx amx_ip.amxx ;quit.amxx admin_freelook.amxx admin_gag.amxx ;soccerjam.amxx ;faketeambot.amxx admin_screen2.amxx ban_neo_vvv.amxx logs.amxx dib3.amxx ;M_Antirusher.amxx
nie widać tu nic takiego, musisz powyłączać pluginy w plugins.ini i zobaczyć doświadczalnie który to robi
| « Problem (wielki) z uruchomieniem serwera HLDS Steam | Problem .... nie działa hlds » |