Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Condition Zero Steam Non Steam
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Hej mam problem mam zrobiony celownik do awp i mi działa bez zażutu ale jak wchodze na serwer w którym trzeba właczac sXe to wychodzi mi błąd i wyłacza się gra! chce usunoć ten celownik ale niewiem jak! jak usónoć celownik by spokojnie grać z sXe!?
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Witam
nie wyswietla mi sie ta kropka na srodku celownika w awp znalazlem tutaj
http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/15196-celownik-w-awp-z-przybli-eniem.html
niby rozwiazanie ale obydwa sposoby nie dzialaja:sad:
jest jeszcze jakis sposob abym przywrocil ta...
Wytłumacz mi ktoś różnicę między small a na przykład auto-size? Wielu graczy gra na small bo mówią że lepiej i takie tam ... Ale czemu np. neo z mym-u gra na auto-size ? Wytłumaczy mi ktos o co w tym biega ?
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u