Mam problem patrzyłem jak ludzie wala full auto z m4 aka w środek czy to jest możliwe ?? nie rozumiem a jak tak to powiedzcie jak to zrobić
|
|
Mam problem patrzyłem jak ludzie wala full auto z m4 aka w środek czy to jest możliwe ?? nie rozumiem a jak tak to powiedzcie jak to zrobić
Po prostu mają skila. Też tak mam, jak zacząłem grać w CS to strzelałem full auto. Teraz strzelam niemal w środek.
Pierwsze 3 kulki lecą prawie w środek, potem musisz stopniowo obniżyć celownik i przesunąć nieco w lewo, przy dłuższej serii próbuj obniżyć celownik tak, żeby kule trafiały na wysokość przeciwnika i ruszaj myszą naprzemiennie lewo prawo. Generalnie musisz przyzwyczaić się do patrzenia gdzie trafiają kule i tak korygować ustawienie celownika, żeby leciały w przeciwnika.
No dobrze ale oni moze cos takiego robia ale oni wala full auto w srodek caly czas srodek czemu tak jest ?? czy to jakies zludzenie steam czy cos ??
P.S. Ja nie jestem amatorem cs calkiem dlugo gram i nigdy ta sztuka mi sie nie udała
Po 1, albo kwestia skilla (długo trwałej gry)
Po 2, albo oglądasz filmiki i to jest złudzenie hltv. (ale nie znaczy, że w realu tak nie robią ;])
Żeby jebnąć matce w dupsko full auto (to akurat twój przypadek) musisz łagodnie wyjąć i złapać członka poczym wcisnąć go w "...". Po całej operacji zaczynasz robić to coraz szybciej w 1 miejsce.
Pozdrawiam, Janusz.
Najgorsze jest to, że może używają czitów... wtedy też walisz tylko w środek... nie polecam czitowania.. lepiej długo grać i mieć skila
| « Niby czitowałem... | Robota dla mistrzów skinów » |