Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam - Informacje odnośnie najczęściej spotykanych problemów podczas instalacji, konfiguracji i gry w Counter Strike Condition Zero Steam Non Steam
Witam jak w temacie mam problem z tym programem...Kiedy juz go wlacze i wlaczam CS'a wyskakuje mi blad : "Intercepting error SxE will be closed" (dodam tyle ze przed formatem kompa wszystko dzialalo bez problemow... NIE uzywam zadnych wspomagaczy ani niczemu temu podobnemu) (Sxe jest ver 3.8)
Dodam jeszcze tyle ze jak zainstalowalem ver 3.5 nie wyskakuje mi ten blad
Mam problem z sXe Injected 7.7 fix 2.0.
Nie mogę grać na serwerach z zainstalowanym sXe Injected. Najpierw odpalam sXe, minimalizuje je, potem odpalam grę przez hl.exe. w menu hl.exe daje change game, i tam daje Counter Strike. Potem wyskakuje mi notatnik a sXe się wyłącza:
2009/04/27...
Mam taki problem, a mianowicie na moim ulubionym serwerze zostało założone sXe Injected 7.4 . Ściągnąłem je ale nadal nie moge grac na serwerze. Gdy włączam te sXe, a potem CS jest napisane: "nieznany błąd, sXe Injected będzie zamknięty". Potem pokazuje się notatnik:
2009/01/03 16:20:50 -...
Witam, mam problem, mianowicie chodzi o sXe, mam najnowszą wersje tego programu :) mam NS, niemoge wejsc na serwer chroniony przez sXe poniewaz wyskakuje mi komunikat: http://images50.fotosik.pl/55/90214edf19cef35am.jpg, nastepnie cs sie minimalizuje i w notatniku otwieraja mi sie 2 rzeczy:...
Mam taki problem, a mianowicie na moim ulubionym serwerze zostało założone sXe Injected 7.4 . Ściągnąłem je ale nadal nie moge grac na serwerze. Gdy włączam te sXe, a potem CS jest napisane: "nieznany błąd, sXe Injected będzie zamknięty". Potem pokazuje się notatnik:
2009/01/03 16:20:50 - ...
Nie wiedziałem gdzie to dać więc daję tu...:dash2:
A więc mam problem z wersją sxe injected jaka jest w temacie. Włączam sXe , minimalizuje , a następnie włączam CS 1.6 (non-steam). CS się włącza i od razu pokazuje mi się komunikat :
Nieznany błąd.
sXe Injected zostaje zamknięty.
Po...
Otoz ostatnio na serverze na ktorym zazwyczaj gram wprowadzonio wymog aby miec sXe, sciagnalem zainstalowalem, wlaczylem najpierw to pozniej cs'a. Wchodze na server i nagle mnie wyzuca bo... nie mam ponoc zainstalowanego... i tak za kazdym razem. Tak jak mowie najpierw wlaczam sXe a pozniej cs'a i...
Zainstalowałem w/w wersje sXe niby wszystko ladnie pieknie wlaczam sXe odpalam cs pokazuje mi sie tło i mam klepsydre niby sie laduje nie widac menu po lewej stronie w ogole no i czekam chwilke no i nagle bach wywala do windy bez zadnego bledu ;/ Nie mam zadnych czitow i nigdy nie mialem, cs...
No więc mam problem z najnowszą wersją sXe Injected... Uruchamiam sXe, potem CS-a, wszystko niby cacy, ale chwilę potem wywala mnie do Windowsa, CS i sXe się wyłączają. Nie wiem już, co z tym zrobić. Zupełnie nie wiem o co biega. Mam Windows XP Home + SP2. Zuploadowałem mój log z sXe na rapida, bo...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u